BETALING


Wanneer krijg ik de factuur toegestuurd?
U ontvangt u van ons een uitgebreide bevestiging van uw boeking binnen één of twee werkdagen per post of via email. Deze bevestiging is tevens uw factuur.
Krijg ik een aparte acceptgiro?
U krijgt van ons geen aparte acceptgiro, de bevestiging is tevens uw factuur. Onze bankgegevens staan hier ook op vermeld.

Wanneer moet ik betalen?
Conform de ANVR boekingsvoorwaarden, vragen wij u bij het boeken van de reis een aanbetaling te doen, welke binnen 7 dagen, nadat u de factuur hebt ontvangen, bij ons binnen dient te zijn. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor de dag van vertrek bij ons in bezit te laten zijn. Boekt u dus binnen 6 weken voor vertrek dan dient het gehele bedrag in één keer aan ons te worden voldaan.

Op welk rekeningnummer kan ik mijn betaling overmaken?
Het rekeningnummer van Vakantiestunt B.V. is 3344.87.773 van de Rabobank te Amsterdam. Overschrijven dient te gebeuren ten name van Vakantiestunt B.V. te Amsterdam en onder vermelding van uw boekingsnummer en naam.

Kan ik zien of mijn betaling is ontvangen?
Wij sturen geen ontvangstbevestiging wanneer wij de betaling hebben ontvangen. U kunt op uw bankafschriften zien of de transactie is gelukt.

Kan ik langskomen om te betalen?
Bij het kantoor van VakantieStunt B.V. kunt u geen contante betaling doen. U kunt uw reis betalen door middel van internetbankieren, een overschrijvingskaart van uw bank of een contante storting bij uw bank of een filiaal van de Rabobank.

Worden er acceptgiro's geaccepteerd?
Als u via een acceptgiro de aanbetaling of gehele reissom wilt voldoen kunt u dit alleen doen bij boekingen buiten 6 weken voor vertrek. Ik ben in het bezit van internetbankieren, welke gegevens heb ik nodig? Bent u in het bezit van een internetbankierprogramma, dan kunt u via de computer de aanbetaling of de gehele reissom overmaken. De volgende gegevens zijn van belang voor het overmaken van de betaling: Het rekeningnummer is: 3344.87.773 van de Rabobank te Amsterdam. IBAN: NL27RABO 0334487773 & BIC/SWIFT: RABONL2U Overschrijven dient te gebeuren ten name van Vakantiestunt B.V. te Amsterdam en onder vermelding van uw boekingsnummer en naam.

Hoe kan ik betalen als ik binnen 3 weken voor vertrek boek?
Boekt u een last minute reis, d.w.z. binnen 3 weken voor vertrek, dan verzoeken we u de reissom direct door middel van een spoedoverboeking telefonisch of via internetbankieren over te maken naar ons rekeningnummer bij de Rabobank. Het is ook mogelijk om een contante storting te doen bij de Rabobank. Contante storting ten name van: Vakantiestunt B.V. te Amsterdam Rekeningnummer: 3344.87.773 van de Rabobank te Amsterdam en onder vermelding van: uw boekingsnummer en naam.

Welk bedrag moet ik aanbetalen?
De hoogte en betaaltermijn van de aanbetaling van een geboekte reis is gebaseerd op het reisprogramma en zal altijd gecommuniceerd worden met de reiziger. Heeft u hierover vragen, neemt u dan contact met ons op. Bij boeking dient u direct de aanbetaling voor uw reis te voldoen. De restbetaling moet plaatsvinden vóór de vervaldatum zoals vermeld in de factuur. Afhankelijk van het gekozen programma kan de aanbetaling afwijkend zijn, zo is de aanbetaling voor eigen-vervoerreizen naar wooneenheden anders dan hotels bijvoorbeeld 30% van de reissom. Wanneer u een reis op basis van lijndienstvluchten heeft geboekt, dan dient de aanbetaling de kosten van het ticket + de aanbetaling van het landarrangement te dekken. Of indien u losse lijndiensttickets heeft geboekt, dan dient u direct bij boeking de gehele reissom te voldoen. Hiernaast dienen direct bij aanbetaling te worden voldaan:
- eventuele bemiddelingskosten Vakantiestunt
- premie annuleringsverzekering, inclusief assurantiebelasting en poliskosten

Kan ik het hele bedrag in een keer betalen? Dit is geen probleem en het bespaart u ook weer een extra handeling. Let er op dat u duidelijk het boekingsnummer en uw naam vermeldt.

Mogen we ook apart betalen?
Dit is mogelijk en geen enkel probleem. Let er wel op dat bij het overmaken goed het boekingsnummer en de naam van wordt vermeld. Ik woon in België, hoe moet ik dan betalen? De volgende gegevens heeft u nodig om vanuit België een betaling aan ons over te maken: IBAN: NL27RABO 0334487773 & BIC/SWIFT: RABONL2U Overschrijven dient te gebeuren ten name van Vakantiestunt B.V. te Amsterdam en onder vermelding van uw boekingsnummer en naam.