REISDOCUMENTEN


Wanneer krijg ik de reisdocumenten thuisgestuurd?
De reisdocumenten krijgt u normaal gesproken 5 dagen voor vertrek thuisgestuurd.

Hoe krijg ik bij een last minute boeking mijn tickets?
In de regel is het zo dat indien u binnen 10 dagen voor vertrek boekt de tickets voor u worden klaargelegd op Schiphol bij een afhandelingsbalie. De kosten voor het klaarleggen en ophalen van de tickets zijn over het algemeen €10,-. Wij adviseren u om ruimschoots op tijd te zijn en dus ruim 3 uur voor vertrek uw tickets op Schiphol op te halen. Welke balie dit precies zal zijn zal telefonisch met u worden besproken.

Hoe lang moet mijn paspoort geldig zijn?
Bij boeking van uw reis wordt er door het reisbureau algemene informatie verstrekt aangaande de benodigde reisdocumenten. Let er op dat u zelf verantwoordelijk bent voor het bezitten van de juiste reisdocumenten. Ook is het uw eigen verantwoordelijkheid om na te gaan of deze informatie bij vertrek van de reis nog actueel is. Vergeet u dit niet, want er komen nog wel eens wijzigingen voor.

Waar heb ik een visum nodig?
Voor een aantal bestemmingen is het nodig om in het bezit te zijn van een visum zoals Egypte en Turkije. Het reisbureau zal u bij boeking hierover informeren. Let er wel op dat u zelf verantwoordelijk bent voor het bezitten van het correcte visum.

Heb ik vaccinaties nodig?
Voor een aantal bestemmingen is het nodig om in het bezit te zijn van de juiste vaccinaties. Het reisbureau zal u bij boeking hierover informeren en u attenderen op de betreffende gezondheidsinstanties die hierover uitsluitsel kunnen geven zoals het GGD, de TravelClinic en het Havenziekenhuis.

Krijgen we kofferlabels?
Bij elke boeking krijgt u van Vakantiestunt eigen kofferlabels dus dan hoeft u hiervoor geen andere kofferlabels te gebruiken.