Touroperators


Vakantiestunt touroperator

VakantieStunt

De naam Vakantiestunt klinkt u wellicht bekend in de oren, iets wat niet verwonderlijk is, omdat we al enkele tientallen jaren succesvol actief zijn als reisbureau. Onze jarenlange ervaring heeft enorm bijgedragen aan onze expertise. Dat we niet hebben ingeleverd qua innovatie blijkt uit het feit dat we tegenwoordig als online reisbureau voor u klaar staan. U kunt 24/7 bij ons boeken, heerlijk vanuit uw eigen huis, vanuit kantoor of misschien wel terwijl u onderweg bent. Ons brede aanbod biedt u meer overzicht, vrije keuze en uitzonderlijk veel gemak.

Duikreizen touroperator

DuikReizen

DuikReizen.nl is een internetreisbureau dat al meer dan 30 jaar met veel passie duikreizen aanbiedt naar de beste duikgebieden over de hele wereld. We kunnen met trots zeggen dat we één van de meest uitgebreide assortimenten hebben. Regelmatig bezoeken wij onze bestemmingen en duiken we bij de verschillende duikscholen. We weten waar we over praten en onze uitgesproken vakkennis op het gebied van duikreizen is dan ook een garantie voor een geslaagde duikvakantie.

Vakantiestunt touroperator

Tui

Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. Wij doen er alles aan om onze reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ons streven is dan ook om altijd een stapje verder te gaan en de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Onze belofte is niet voor niets Discover your smile. Iets wat duidelijk terug te zien is in het beeldmerk van TUI Nederland: de drie letters T, U en I die staan voor Trusted, Unique en Inspiring vormen samen de smile.

Alltours touroperator

Alltours

Als grootste concernonafhankelijke reisorganisatie in Duitsland staat alltours sinds haar oprichting in 1974 voor een solide en resultaatgerichte groei. Met een omzet van rond de 1.137 miljoen Euro en 1.538.000 reizigers (seizoen 2005/2006) in de vliegreizenbusiness is alltours flugreisen gmbh vandaag de dag de op drie na grootste Duitse reisorganisatie en bezet op Europese schaal de negende plaats. Naast de vliegreizenbusiness begeeft alltours zich ook met succes op andere bussines-vlakken: tot de ondernemingsgroep behoort het alltours reiscentrum GmbH, de onroerendgoedmaatschappij alltours España en ook de beheerdersmaatschappijen allsun Tourística en C.G Canarias.

Corendon touroperator

Corendon

Corendon is een Nederlandse holding, gespecialiseerd in vliegvakanties. Het bedrijf is opgericht in 2000, het hoofdkantoor staat in Lijnden. De naam Corendon heeft betrekking op een aan robijn verwant bordeauxrood mineraal, korund. Bordeauxrood is tevens de huiskleur van Corendon. Corendon is hoofdsponsor van de schaatsploeg Team Corendon. Onder de Corendon Holding vallen GoMundo en Corendon International (Corendon Vliegvakanties, Corendon Golf, Corendon Unique, Corendon Groups & Incentives, Kids & Co, Karin's choice en GoFun Jongerenreizen).

De Jong Intra touroperator

De Jong Intra

Een hele fijne vakantie. Dat wensen wij, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft.

Floow Travel touroperator

Floow Travel

Floow Travel biedt een uitgebreid aanbod aan vakanties en arrangementen naar populaire zonbestemmingen, zoals Spanje, Turkije en Malta. Het aanbod is altijd gevarieerd en loopt van appartementen tot 5*-accommodaties. Wist u dat u deze vakanties gewoon bij ons kunt vinden en boeken? Makkelijk!

I.D. Riva Tours touroperator

I.D. Riva Tours

I.D. Riva Tours is sinds 1994 specialist in het aanbieden van reizen naar Kroatië. I.D. Riva Tours is een combinatie van een Nederlandse onderneming in Rotterdam, een Duitse onderneming in München en 3 lokale kantoren in Porec, Trogir en Zadar. Er zijn verschillende soorten reizen te boeken bij deze reisorganisatie. Zo kun je kiezen voor zeilcruises, verblijven in authentieke landhuizen of genieten van prachtige campings. Naast vakanties in Kroatië kun je ook reizen naar Slovenië boeken.

Isropa Tours touroperator

Isropa

Isropa is al meer dan 42 jaar de specialist naar landen als Cyprus, Israël, Jordanië, Marokko, Oman en de Emiraten.We bieden u een zeer uitgebreide keuze, betaalbare kwaliteit en zeer deskundige medewerkers. Of u nu een strandvakantie, rondreis of fly-drive zoekt: u bent bij ons aan het juiste adres!

ITS Reizen touroperator

ITS Reizen

Vanaf de start, in 1989, heeft busverhuurder ITS Reizen in Bolsward zich gericht op het betere groepsvervoer. Dat zie je aan de onderscheidend belijnde en beletterde touringcars van vooraanstaande bussenbouwers als Van Hool en Setra, maar ook aan de klantenbenadering en -behandeling. Een bus kun je overal huren, maar een bovengemiddeld luxe touringcar met een keurig geklede, vriendelijke chauffeur in het kader van een vervoerspakket op maat vinden, dat valt vandaag de dag niet mee.

Neckermann touroperator

Neckermann

De kernactiviteit van Neckermann is het samenstellen en verkopen van georganiseerde en betaalbare vliegvakanties naar zonnige bestemmingen rond de Middellandse Zee. Daarnaast biedt Neckermann ook vliegvakanties en rondreizen aan naar het Verre Oosten, Afrika, de Caribbean, wintersportvakanties, autovakanties, kampeervakanties en stedentrips binnen Europa.

Sunliner touroperator

Sunliner

Sunliner.nl is een zeer flexibel en dynamisch vakantiemerk met een uitgebreid aanbod aan vlieg-, bus-, en autovakanties tegen uiterst concurrerende prijzen, Sunliner vakanties zijn te boeken via de website sunliner.nl en via ons callcenter. Sunliner is aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

Sunny Cars touroperator

Sunny Cars

Sunny Cars neemt het risico voor de borg volledig over en staat dus garant bij de verhuurder. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Je hoeft bij het ophalen van de huurauto dus alleen de voucher in te leveren en kan zó met je huurauto op pad, zonder een waarborg achter te laten. Stel: je hebt tijdens je vakantie schade aan de huurauto, krijgt een bekeuring of na inleveren een extra rekening omdat je je niet aan de afgesproken tankregeling houdt. De plaatselijke verhuurder belast deze kosten aan ons door. Wij belasten ze vervolgens weer aan jou door. Tenzij de kosten vallen onder onze regeling ‘terugbetaling eigen risico’, dan zijn ze uiteraard gewoon gedekt.

TravelPoort touroperator

TravelPoort

TravelPoort is een onafhankelijke, 100% Nederlandse reisorganisatie, opgericht in 1991. Wij zijn opgericht en 1991 en NIET aangesloten bij ANVR en SGR. Dit bespaart kosten en maakt het mogelijk voordelige reizen naar Gambia aan te blijven bieden. Dit jaar bestaat TravelPoort 25 jaar en daarom gaan we veel leuke dingen organiseren, dus houd ons het komende jaar in de gaten!

Van Nood Reizen touroperator

Van Nood Reizen

Van Nood Reizen organiseert al ruim 80 jaar busreizen naar steden in Europa. Wij mogen ons dan ook met recht dé stedenspecialist noemen! Inmiddels hebben 4 generaties Nederlanders met Van Nood Reizen Parijs, Londen, Berlijn, Praag of een andere Europese stad bezocht en daar goede herinneringen aan. Van Nood Reizen heeft voor alle dagen tijdens uw iedere stedentrip een gevarieerd dagprogramma samengesteld. U bepaalt zelf aan welke programma onderdelen u wenst deel te nemen door dit tijdens de heenreis aan de reisleider door te geven. De optionele excursies betaalt u dan ook pas onderweg op basis van uw eigen wensen.

Vrij Uit touroperator

Vrij Uit

Vrij Uit weet, door haar meer dan veertig jaar ervaring in de reismarkt, de beste vakantiebestemmingen binnen Europa te vinden en heeft deze voor haar klanten ondergebracht in een breed assortiment, waaronder een uitgebreid aanbod aan topcampings. Maar ook voor stedentrips, hotelarrangementen en vakanties in bungalow- en pretparken kunnen vakantiegangers bij Vrij Uit terecht. Daarnaast is Vrij Uit al jaren marktleider op het gebied van wintersportvakanties en heeft zij ook in dit vakantiesegment een uitgebreid aanbod.