Relais en Chateaux Heritage Afbeelding Relais en Chateaux Heritage
Relais en Chateaux Heritage ****
Bestemming: Brugge - Brugge

Relais en Chateaux Heritage

****

et prachtige, klassieke 19-eeuws gebouw is gerenoveerd naar een luxe boetiekhotel met gastronomisch restaurant. Relais & Chteaux Heritage in Brugge is perfect gelegen, op slechts 200 m. van de Grote Markt. Met zo'n toplocatie wandelt je zo naar het Belfort of door het Begijnhof. Onderweg kom je langs de mooie geveltjes en steegjes. Het gebouw uit 1390 heeft een rijk historisch verleden en dit is nog duidelijk...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



LET OP : PRIJS EXCLUSIEF TRANSPORT ( ACCOMMODATION ONLY)!!!

Relais en Chateaux Heritage

Brugge, Brugge.

Het prachtige, klassieke 19-eeuws gebouw is gerenoveerd naar een luxe boetiekhotel met gastronomisch restaurant. Relais & Chteaux Heritage in Brugge is perfect gelegen, op slechts 200 m. van de Grote Markt. Met zo'n toplocatie wandelt je zo naar het Belfort of door het Begijnhof. Onderweg kom je langs de mooie geveltjes en steegjes. Het gebouw uit 1390 heeft een rijk historisch verleden en dit is nog duidelijk zichtbaar. In de mooiste zaal wordt het ontbijtbuffet geserveerd. In de bar met prive bibliotheek kun je terecht voor een verfijnde wijnkaart en verschillende streekbieren. Probeer zeker het menu van Restaurant Le Mystique (2 bestekjes Michelin en 13 punten Gault Millau) welke is samengesteld door de chef-kok Gregory en laat je meenemen op een wereldreis door het universum van de topgastronomie. Dit menu is gebaseerd op de seizoenen en hierdoor ben je altijd verzekerd van dagverse kwaliteitsproducten. In de 14e-eeuwse kelder bevindt zicht een wellnesscenter. Voor een uniek zicht op het Belfort en de Brugse skyline neem je plaats op het zonneterras met een Belgisch biertje. Na een verblijf in dit hotel zal je nog lang terugdenken aan Brugge!

Goed om te weten

alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

toeristenbelasting ca. 2,12 per nacht per persoon

Ligging

centrum op ca. 100 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, gratis kluisjes bij receptie en airconditioning

Faciliteiten - Tegen betaling

roomservice en bagageruimte

Arrangement

Culinaire arrangement (1 of 2 overnachtingen):: Beleef een onvergetelijke avond op hoog gastronomisch niveau! Dit Culinaire arrangement is inclusief: 1 of 2 overnachtingen in Chateaux en Relais Hotel Heritage incl. ontbijtbuffet 1x Belgische chocolade en fruitmand op de kamer bij aankomst 1x 4-gangendiner in restaurant Le Mystique in het hotel. Bovenstaand pakket boekt u door het 2/3-daags Culinair arrangement o.b.v. logies en ontbijt te boeken.

Overige informatie

officiele classificatie: 4 sterren, onze classificatie: 4 sterren, totaal aantal kamers/ appartementen: 24, het hoofdgebouw heeft een lift en voltage: 220 volt

USPs

Op 200m van de Grote Markt, Klassiek 19-eeuws gebouw, Gastronomische keuken, Ontspan in de sauna of stoombad, Gratis WiFi en Charmant boutique hotel

Sport & Activiteiten

fitnessruimte

Sport & Activiteiten - Tegen betaling

fietsverhuur



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Relais en Chateaux Heritage 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203