Bedford en Congress Center Afbeelding Bedford en Congress Center
Bedford en Congress Center ***
Bestemming: Brussel - Brussel

Bedford en Congress Center

***

Het Bedford Hotel & Congress Centre is een boetiekhotel in het historische centrum van Brussel. In 15 minuten loop je naar het treinstation Brussel-Zuid waar de Eurostar of de Thalys vertrekken. Op slechts 200 meter bevindt zich ook het tramstation Anneessens. Voor een heerlijk diner kun je terecht in restaurant The Magellan. Kom na een dagje Brussel even bij in de pianobar van het hotel en geniet van een...

Hotel o.b.v. Logies



Ligging

Manneken Pis en het metrostation Anneessens liggen op slechts 200 meter van de accommodatie. In 15 minuten loopt u naar het treinstation Brussel-Zuid waar u de Eurostar of de Thalys kunt nemen.

Uw hotelkamer

De kamers van het Bedford Hotel & Congress Centre beschikken allemaal over een plasma-tv met satellietzenders en een marmeren badkamer met een bad. Ze hebben een moderne inrichting met een zithoek en hardhouten vloeren.

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, receptie, airconditioning en lounge

Faciliteiten tegen betaling

bagageruimte en overdekte prive parkeerplaats

Overige informatie

officiele classificatie: 3 sterren, onze classificatie: 3 sterren, totaal aantal kamers/ appartementen: 310, het hoofdgebouw heeft een lift en voltage: 220 volt

Restaurants/Bars

Het restaurant Magellan serveert internationale buffetten en a-la-cartediners. In de omgeving van het Bedford Hotel vindt u ook een aantal cafes en internationale restaurants.

USPs

Charmant en gastvrij hotel, In het bruisende hart van de stad, Grote Markt op 400 meter, Gezellige pianobar, Trainen in het fitnesscentrum en Goed restaurant The Magellan

Sport & Activiteiten

fitnessfaciliteiten



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Bedford en Congress Center 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203