Sofitel Europe Afbeelding Sofitel Europe
Sofitel Europe *****
Bestemming: Brussel - Brussel

Sofitel Europe

*****

Het Sofitel Brussels Europe is een verzorgd viersterrrenhotel in het bruisende historische centrum van Brussel.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Verblijf als een vorst in het luxe 5 sterren Sofitel Brussels Europe. Het hotel ligt in het hart van de Europese wijk, aan het Jourdanplein. Wandel na aankomst gelijk even door het nabij gelegen Leopold Park. 3 metrohaltes verder, sta je op de Grote markt.

Hier vind je vele bars en restaurants, de beste frietkraam van Brussel Maison Antoine en een gezellige zondagochtendmarkt. Uitgebreid ontbijten doe je in de lichte ontbijtruimte. Het hotel beschikt over luxe kamers, waar je kunt genieten van heerlijke Nespresso koffie. Het bed nodigt alleen bij het aanzien al uitnodigend uit... alsof je ligt in de wolken....

In de moderne bar BE Cafe, tevens het restaurant kun je terecht voor een lichte maaltijd, tapas of een drankje. Ontspannen doe je in de lobby lounge.

Uw hotelkamer

De kamers van het Sofitel Brussels hebben een stijlvol interieur. Ze beschikken over een lcd-tv, gratis WiFi en een espressoapparaat of koffie- en theefaciliteiten. De luxe badkamers zijn voorzien van toiletartikelen van LOccitane of Hermes.

Faciliteiten

U kunt ontspannen in de hamam, genieten van een massage, op het terras een boek lezen uit de bibliotheek of in het fitnesscentrum nieuwe energie opdoen voor een dagje sightseeing. Als u verder het land in wilt reizen, kunt u gebruikmaken van de autoverhuurservice.

Faciliteiten tegen betaling

stomerijservice garage: ca. 30 per nacht ( in het weekend 20 per nacht) centrale wifi

Ligging

Sofitel Brussels Europe ligt op 15 minuten met de metro van de historische Grote Markt. Het heeft een gastronomisch restaurant met uitzicht over Brussel, biedt gratis WiFi en beschikt over elegante accommodaties.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sofitel Europe 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203