Elenite Village en Royal Villas Elenite Afbeelding Elenite Village en Royal Villas Elenite
Elenite Village en Royal Villas Elenite ****
Bestemming: Zwarte Zee - Elenite

Elenite Village en Royal Villas Elenite

****

Elenite Holiday Village heeft de sfeer van een gezellig vakantiedorp en is gelegen op slechts een steenworpafstand van het prachtige zandstrand! Het hotel bestaat uit vijf gedeeltes en biedt faciliteiten voor jong en oud! Zo beschikt het ondermeer over een aquapark, miniclub, spa center, amfitheater en maar liefst 4 zwembaden. s Avonds kunt u naar keuze dineren in een van de 3 a la carte restaurants en de dag...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Elenite Holiday Village

Elenite Holiday Village heeft de sfeer van een gezellig vakantiedorp en is gelegen op slechts een steenworpafstand van het prachtige zandstrand! Het hotel bestaat uit vijf gedeeltes en biedt faciliteiten voor jong en oud! Zo beschikt het ondermeer over een aquapark, miniclub, spa center, amfitheater en maar liefst 4 zwembaden. s Avonds kunt u naar keuze dineren in een van de 3 a la carte restaurants en de dag afsluiten met een drankje aan de gezellige beachbar op het strand. Bovendien kunt u onbeperkt en gratis gebruikmaken van het naastgelegen leuke waterpark Atlantida The lost Aquapark.

Ligging Elenite Holiday Village

Gelegen in een bosrijke omgeving, op ca. 100 m van het strand dat tevens behoort tot het hotel. In de directe omgeving liggen diverse winkeltjes, restaurans en bars. Het centrum van Sunny Beach is gelegen op ca. 10 km.

Faciliteiten Elenite Holiday Village

Het hotel bestaat uit de gedeeltes Royal Park, Atrium Beach, Andalucia Beach en Villas Elenite en beschikt over lobby met receptie, liften, minimarkt, gratis draadloos internet in de lobby, pianobar, beachbar, poolbar, 4 restaurants waarvan 3 a la carte (Bulgaars, Europees en restaurant aan het strand), disco en wasserijservice. Tuin, 4 zwembaden met kindergedeelte, zonneterras en strand met ligbedden, parasols en bij het zwembad zijn er tevens handdoeken verkrijgbaar. Naast het complex ligt het waterpark Atlantida waar u gratis en onbeperkt gebruik van mag maken.

Het Aquapark Atlantida beschikt over: Speciaal kinderbad voor de kleintjes met paddestoelen, glijbaantjes, Waterkasteel met diverse bruggetjes, torens en watervallen en glijbaan OctopusGlijbaan Slalom, 3 hoge en super snelle gljibanen voor snelheidsduivels Glijbaan Niagara, super leuk voor het hele gezin waar je met 1 of 2 personen tegelijk af kanGlijbaan Anaconda, snelle overdekte glijbaan, voor het hele gezinTe gekke spiraal glijbaan Mega SlideDe spectaculaire Alladins Lamp waar je nadat je een hoge snelheid hebt bereikt in een trechter terecht komtSensationele katapult glijbaan TsunamiGolfslagbad.

Kamer Elenite Holiday Village

Gelegen in gedeelte Atrium Beach, Andalucia Beach of Royal Park. Ruim en netjes ingericht met airco, tv, minibar en huurkluisje. Badkamer met bad met douche of douche en fohn. Balkon of terras met zitje en zicht op de tuin. (max. 2 volw. + 1 kind t/m 14 jaar) (A1A/2A/3A)

Voordeelkamer

Gelegen in gedeelte Atrium Beach, Andalucia Beach of Royal Park. Als kamer, echter voordeliger geprijsd. (max. 2 volw. + 1 kind t/m 14 jaar) (A1S/2S/3S)

Familiekamer

Gelegen in gedeelte Royal Park of Villas Elenite. Als kamer, echter ruimer met 2 slaapkamers. (max. 4 volw. + 2 kinderen t/m 14 jaar) (B4A/5A/6A)

Familiekamer zeezicht

Als familiekamer, echter met zeezicht (B2C/3C/4C).

Familiekamer voordeel:

Gelegen in gedeelte Royal Park of Villas Elenite. Als familiekamer, echter voordeliger geprijsd. (max. 4 volw. + 2 kinderen t/m 14 jaar) (B2S/3S/4S)

Familiesuite

Gelegen in gedeelte Royal Park. Als kamer, echter ruimer. (max 4 volw. + 2 kinderen t/m 14 jaar) (B2A/3A/4A)

Familiesuite voordeel

Gelegen in gedeelte Royal Park. Als familiesuite, echter voordeliger geprijsd. (max. 4 volw. + 2 kinderen t/m 14 jaar) (2S/3S/4S)

Sport & Ontspanning Elenite Holiday Village

Aerobics, biljart, tafeltennis, fitness, volleybal, aquafit en tennis (materiaal ca. 12 Lev per uur). Tegen betaling bowlen (ca. 10 Lev per persoon), minigolf (ca. 12 Lev per persoon en ca. 30 Lev borg voor stick en bal) en (wind)surfles. Zowel overdag als s avonds uitgebreide animatie voor jong en oud. Tegen betaling wellnesscenter met stoombad, massage, sauna en maar liefst 150 verschillende behandelingen!

Kinderen Elenite Holiday Village

Speeltuin en miniclub ( 4-12 jaar).

Verzorging Elenite Holiday Village

U verblijft in Hotel Elenite Holiday Village op basis van all inclusive. Het is ook mogelijk om te dineren in een a la carte restaurant naar keuze, dit echter wel met een reservering vooraf.

All inclusive

ontbijt, lunch en diner in buffetvormlokale (alcoholische) drankjes van 08:30 - 24:00 uursnacks van 10:00 - 17:30kinderbuffet in het buffetrestaurantmogelijkheid tot dineren in a la carte restaurant naar keuze (met reservering)

Bijzonderheden

Aquapark Atlantida is geopend van juni t/m september (van 9 uur t/m 19 uur).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Elenite Village en Royal Villas Elenite 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203