Marieta Palace Afbeelding Marieta Palace
Marieta Palace ****
Bestemming: Zwarte Zee - Nessebar

Marieta Palace

****

Marieta Palace heeft een ideale ligging. Op korte afstand van het centrum van Nessebar en het strand. Marieta Palace biedt u vele faciliteiten, zoals een Spa Center, comfortabele kamers en een zwembad op het dak. U zult hier genieten van uw welverdiende vakantie!

Hotel o.b.v. Halfpension



Marieta Palace heeft een ideale ligging. Op korte afstand van het centrum van Nessebar en het strand. Marieta Palace biedt u vele faciliteiten, zoals een Spa Center, comfortabele kamers en een zwembad op het dak. U zult hier genieten van uw welverdiende vakantie!

Ligging: Marieta Palace in Nessebar

Marieta Palace ligt op ongeveer 650 meter van het strand. Het gezellige centrum van Nessebar ligt op ongeveer 200 meter en het centrum van Sunny Beach op circa 4 kilometer. Het hotel biedt een shuttleservice naar het centrum.

Faciliteiten: Marieta Palace

Marieta Palace telt 85 kamers verdeeld over een gebouw met 8 verdiepingen. U vindt er een lobby met zitjes, een receptie en 2 liften. In het restaurant worden heerlijke gerechten geserveerd. Er zijn diverse bars, waaronder een lobbybar en een poolbar. Op het dak van het hotel vindt u het prachtige zwembad en een jacuzzi. Rondom het zwembad staan de ligbedden en parasols voor u klaar. Verder biedt Marieta Palace u diverse winkeltjes, wasserette, disco en roomservice (allen tegen betaling).

Uw hotelkamer:

Uw standaardkamer in Marieta Palace is ruim en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, telefoon, minibar, huurkluisje en een balkon met zitje. Uw badkamer is voorzien van bad of douche, toilet en fohn. Voor een babybedje wordt een vergoeding gevraagd.

Sport & Ontspanning:

U kunt in Marieta Palace tegen betaling gebruikmaken van de fitnessruimte, bowlen en biljart. U kunt heerlijk ontspannen in het Spa Center. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van de sauna, Turks bad, stoombad, jacuzzi, massages en diverse schoonheidsbehandelingen.

Verzorging: Marieta Palace

U verblijft in Marieta Palace op basis van Halfpension.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Marieta Palace 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203