Sun City Hotels Afbeelding Sun City Hotels
Sun City Hotels ****
Bestemming: Zwarte Zee - Zonnestrand - Sunny Beach

Sun City Hotels

****



Hotel o.b.v. Halfpension



Bulgarije - Zwarte Zee - Burgas (bulgaarse Riviera) - Sunny Beach

Sun City Hotel

Algemeen

Hotel Sun City is een gezellig 3 sterren hotel met een perfecte ligging. direct in het levendige centrum van Sunny Beach. Het heeft een mooi zwembad en verzorgde kamers. Kortom, de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke zonvakantie in Bulgarije!

Het hotel beschikt over gratis wifi in de openbare ruimtes, een internethoek, een groot zwembad en een zonneterras. Ook op het strand kunt u heerlijk zonnen op een van de ligbedden. Er kan biljart en tafeltennis worden gespeeld, en op het strand kunt u surfen en waterskien bij externe aanbieders.

In het restaurant kunt u lekker eten, en voor een drankje kunt u terecht bij de bar.

Voor de kinderen is er een apart kinderbad en een speeltuin.

Hotel Sun City heeft een ideale ligging. Het ligt op ca. 350 m van het strand en ca. 100 m van de gezellige winkels en restaurants. Het vliegveld van Burgas ligt op ca. 35 km.

Ligging

Het hotel ligt ca. 350 m van het strand en ca. 100 m van winkels, restaurants en bars. Het vliegveld van Burgas ligt op ca. 35 km

Faciliteiten

Geniet van de zon op de ligbedden aan het zwembad. Tegen betaling kan je ook genieten van een heerlijke massage, of tafeltennis spelen. In de omgeving van het hotel vind je een minigolfterrein en aan het strand kan je allerlei watersporten beoefenen. Gratis wifi.

Sport & Ontspanning

Biljart, tafeltennis en mini-golf. Op het strand surfen en waterskien bij externe aanbieders.

All inclusive

ontbijt, lunch en diner in buffetvormlokale (alcoholische) drankjes van 10:00-24:00 uurijsjes van 15:00-17:00 uurafternoon tea van 15:00-17:00 uur

Kamer

Alle kamers beschikken over airconditioning, een woonkamer en een badkamer. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste wooneenheden behoort een balkon of een terras. De wooneenheden hebben afgescheiden slaapkamers of een slaapbank. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Er is een goed ingerichte kitchenette met een koelkast, een koelkastje, een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat. Daarbij komt een wasmachine en een strijkijzer met strijkplank. Voor optimaal comfort zorgen internettoegang, een telefoon en een televisie. In de badkamers zijn een douche en een bad aanwezig.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sun City Hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203