H10 Ocean Suites Afbeelding H10 Ocean Suites
H10 Ocean Suites ****
Bestemming: Fuerteventura - Corralejo

H10 Ocean Suites

****


H10 Ocean Suites in vanaf dit seizoen nieuw in ons aanbod en speciaal voor u geselecteerd. Dit 4-sterren hotel ligt in het gezellige plaatsje Corralejo ideaal om het vertier op te zoeken en leuke winkels, restaurants en bars te ontdekken.


De kamers zijn Junior Suites en uiters comfortabel en elegant ingericht. De grote zwembaden zorgen ervoor dat u niet veel last heeft van andere gasten en rondom het zwembad heerst een aangename en ontspannen sfeer. En dan nog het eten: geniet van heerlijke gerechten van hoogstaande kwaliteit.


De ligging


H10 Ocean Suites (voorheen Club Las Palmeras I & II) is ligt op ca. 100 m van het centrum van Corralejo en op ca. 300 m van het prachtige witte zandstrand. Diverse winkels, restaurants en bars bevinden zich in de directe omgeving. Een supermarkt vindt u al ca. 100 m afstand.


Faciliteiten van het hotel


H10 Ocean Suites (voorheen Club Las Palmeras I & II) is een 4-sterren complex bestaande uit 2 gedeeltes. In de lobby is een receptie met kluisverhuur, lift, een bagageruimte en er is een buffetrestaurant. Drankjes en snacks kunt u krijgen in de pool-/snackbar of de lounge bars. In de tuin vindt u 2 zwembaden en 2 aparte kinderbaden.


Op het zonneterras staan ligbedden en parasols al voor u ter beschikking. De kinderen kunnen zich vermaken in de miniclub (4-12 jaar), minidisco of het speeltuintje. Verder beschikt H10 Ocean Suites over een wasruimte (tegen betaling), een internethoek (tegen betaling) en gratis wifi in de openbare ruimtes.


Uw suite


Uw Junior Suite (min. 1 persoon, max. 3 volw. + 1 kind) in H10 Ocean Suites is modern en verzorgd ingericht en beschikt over een zitgedeelte, lcd televisie, telefoon (tegen betaling), minibar (tegen betaling), kluisje (tegen betaling) en airconditioning. De badkamer beschikt over een bad en/of douche, toilet en fohn. De suites beschikken over een balkon of terras met zitje.


Sport & Ontspanning


In H10 Ocean Suites (voorheen Club Las Palmeras I & II) kunt u gebruik maken een tennisbaan, minigolf en biljart (alle tegen betaling).Aan het strand worden diverse watersporten door derden, tegen betaling aangeboden.


Verzorging


U verblijft in H10 Ocean Suites (voorheen Club Las Palmeras I & II) op basis van Halfpension (ontbijt en diner). Tegen een meerprijs verblijft u op basis van All Inclusive: ontbijt (7.30-10.30), lunch (13.00-15.00) en diner 19.00-22.00 alle in buffetvorm. Diverse warme en koude snacks gedurende de dag (12.00-15.00) en cakes, sandwiches en ijs (15.00-19.00). Diverse door de accommodatie geselecteerde lokale (non)alcoholische drankjes tijdens de maaltijden en tussen 10.30 en 24.00 uur.


LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


H10 Ocean Suites 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203