SBH Crystal Beach Afbeelding SBH Crystal Beach
SBH Crystal Beach ****
Bestemming: Fuerteventura - Costa Calma

SBH Crystal Beach

****


De ligging


Schitterend gelegen aan het lange, langzaam in zee aflopende zandstrand van Costa Calma met directe toegang tot het strand. Op loopafstand van het centrum met enkele restaurants, bars en winkel. Bushalte op ca. 200 m afstand.


Faciliteiten van het hotel


Volledig airconditioned comforthotel met verwarmbaar zoetwaterzwembad. Mooie zonneterrassen met prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan en het lange zandstrand van Costa Calma. Ligbedden en parasols zijn inclusief, handdoeken tegen borg (wissel tegen betaling), pool-/snackbar met zitterras en strand-/cocktailbar. Uitnodigende lobby met receptie en gezellige zitjes, internethoek en WiFi (tegen betaling), buffetrestaurant en pianobar. Spaanse categorie: 4 sterren, 170 kamers, 7 etages, liften.


Sport & Fitness


Tafeltennis, squashcourt, shuffleboard en beachvolleybal inclusief. Fitnessruimte, tennis en op verzoek oefenuurtjes met een trainer, multifunctioneel sportveld, minigolf en sauna tegen betaling. Duikschool in het SBH Costa Calma Beach Resort met shuttleservice, watersportmogelijkheden aan het strand dor lokale aanbieders. en tegen betaling.


Entertainment


6x per week dag-/avondanimatie met sport, spelletjes, show en livemuziek.


Voor kinderen


Apart kinderbadje (verwarmbaar).


Uw hotelkamer


Comfortabele tweepersoonskamers met airco, telefoon, sat.-tv, huurkluisje, minibar, bad, wc, fohn, balkon of terras. Naar keuze met zijzeezicht of frontaal zeezicht. Suites zijn hetzelfde ingericht met een aparte slaapkamer en zeezicht. Max. bezetting: 3 volwassenen of 2 volwassenen en 1 kind.


All Inclusive


Verzorging


Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Uitslapersontbijt tot 12.00 uur. Dagelijks showcooking en regelmatig thema-avonden. Koffie/thee en koekjes en/of cake van 15.30-17.00 uur. Lokale alcoholische en niet-alcoholische drankjes bij de maaltijden en aan de bars van 11.00-23.00 uur. Gepaste kleding bij het diner is gewenst (lange broek voor heren). All inclusive Sport fitnessruimte, tennis, multifunctioneel sportveld, minigolf en sauna inclusief (indien beschikbaar en met reservering). All inclusive by SBH voor alle SBH Gold gasten, die all-inclusive geboekt hebben, een all-inlusive-service in alle SBH-hotels uit onze gids )behalve FUE162 SBH Costa Calma Palace). Dit houdt in alle maaltijden en drankjes en sportmogelijkheden in het kader van het all-inclusive programma.


Sport & Speel


Fitnessruimte, tennis, multifunctioneel sportveld, minigolf en sauna inclusief (indien beschikbaar en met reservering).






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


SBH Crystal Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203