Barcelo Jandia Playa Afbeelding Barcelo Jandia Playa
Barcelo Jandia Playa ****
Bestemming: Fuerteventura - Jandia

Barcelo Jandia Playa

****


Ligging Barcelo Jandia Playa


Gelegen aan een hellende weg, op ca. 400 m van het mooie zandstrand en op ca. 1 km van het gezellige centrum van Jandia.


Faciliteiten Barcelo Jandia Playa


Het hotel bestaat uit hoofd- en bijgebouwen. Lobby met receptie, liften, pinautomaat, tegen betaling draadloos internet in de receptie en internethoek, 4 bars (o.a. een poolbar), 2 restaurants (waarvan 1 themarestaurant), disco en tegen betaling wasserijservice. 3 Zwembaden met zonneterras met ligbedden en zonneschermen. Badhanddoekservice tegen betaling en borg.


Sport & Ontspanning Barcelo Jandia Playa


Aerobics, tafeltennis, jeu de boules, volleybal, multisportveld en fitness. Tegen betaling poolbiljart, minigolf (bij naastgelegen Barcelo Jandia Mar) en tennis. In de omgeving tegen betaling diverse watersportmogelijkheden. Uitgebreid animatieprogramma (voor jong en oud). Sauna en jacuzzi. Tegen betaling thalassocenter (vanaf 18 jaar) met o.a. diverse massages.


Kinderen Barcelo Jandia Playa


Apart kinderbad, speeltuin, miniclub (4 t/m 12 jaar) en tegen betaling en op aanvraag babysitservice.


Kamers Barcelo Jandia Playa


Kamer zeezicht


Verzorgde, nette kamers met airco, tv, koelkastje en huurkluisje. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon of terras met zeezicht (A1A/2A/3A).


Familiekamer Als kamer, echter 2 kamers met verbindingsdeur (A4F/5F/56).


Premium kamer Als kamer, echter voor personen vanaf 18 jaar boekbaar, gratis kluisje, koelkast gevuld bij aankomst met water en bier, badjas en slippers, waterkoker, badhanddoekservice, zeezicht en gratis internet verbinding in de kamer. U kunt tevens gebruik maken van diverse Premium extras zoals; een aparte receptie, het exclusieve buffetrestaurant voor ontbijt en lunch bij het zwembad en tevens wordt hier een a la carte 3-gangendiner geserveerd. De Poolbar Club Atlantico biedt lokale en internationale (alcoholische) drankjes. Bij het zwembad is een apart gedeelte met balinese bedden, ligbedden en parasols. (A1C/2C/3C).


Verzorging Barcelo Jandia Playa


All inclusive.


All inclusive


ontbijt, lunch en diner in buffetvormlokale (alcoholische) drankjes van 10:00-23:00 uursnacks van 12:00-18:00 uurijs van 12:00-21:00 uurafternoon tea van 15:00-18:00 uurtennis (ter plaatse reserveren)






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Barcelo Jandia Playa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203