Buganvilla Afbeelding Buganvilla
Buganvilla ****
Bestemming: Fuerteventura - Jandia

Buganvilla

****


Buganvilla


SENTIDO Buganvilla Hotel & Spa is een gezellig, 4-sterren hotel met een uitstekende ligging in Jandia. U hoeft slechts een straat over te steken en door een natuurgebied te lopen en u staat op het strand.


Het hotel bestaat uit een hoofd- en een bijgebouw. Er is een lobby met receptie, een winkeltje, een kapper, wasserijservice en een internethoek waar u tegen betaling gebruik van mag maken. Buiten vindt u een verwarmbaar zwembad en een aparte jacuzzi omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Tegen betaling van een borg is er badhanddoekservice. Daarnaast is er een wellnesscenter waar u tegen betaling kunt genieten van diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Sportievelingen kunnen zich tegen betaling vermaken met biljart, squash en fitness. Tegen betaling kunt u ook in een nabij gelegen hotel tennis spelen. Ook is er zowel dag- als avondanimatie voorzien door het hotel.Voor eten en drinken kunt u terecht in het restaurant en in de 2 bars, waaronder de poolbar. Voor kinderen is er een apart kinderbad, een speeltuin en een miniclub. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen met deze miniclub.


Ligging Buganvilla


Buganvilla is ca. 500 m van het strand gelegen, het hotel wordt slechts door een weg gescheiden van het strand. In de directe omgeving vindt u diverse winkels, restaurants en bars. Het centrum van Morro Jable ligt op ca. 2 km afstand, op slechts ca. 100 m vindt u een pinautomaat.


Faciliteiten Buganvilla


Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw. Lobby met receptie, gratis draadloos internet in het gehele hotel, tegen betaling internethoek, wasserijservice, 2 bars, restaurant. Verwarmbaar zwembad met ligbedden, parasols en badhanddoekservice (tegen borg).


Persoonlijke SENTIDO services:



  • De Holiday concierge,maakt uw vakantie persoonlijk

  • Late ontbijtmogelijkheden,eindelijk uitslapen!

  • SENTIDO Daybreak,sportief ontspannen

  • SENTIDO culinair,verse seizoensgerechten uit de regio

  • Draadloos internet voorzieningen,

  • online tijdens uw vakantie

  • SENTIDO Blue Bar,relaxed einde van de dag


Sport & Ontspanning


Tegen betaling biljart, squash en tennis in Hotel Faro (op ca. 100 m afstand). Tegen betaling wellnesscenter met o.a. fitnessruimte en diverse schoonheidsbehandelingen mogelijk. U krijgt bovendien aantrekkelijke korting op de behandelingen in het welnesscenter.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Buganvilla 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203