Jandia Golf Afbeelding Jandia Golf
Jandia Golf ****
Bestemming: Fuerteventura - Jandia

Jandia Golf

****


Ligging


Dit attractieve appartementenhotel ligt in het zuiden van Fuerteventura en biedt u een heerlijk uitzicht op de bergen in de omgeving. Het ongeveer 2,5 km verderop gelegen zandstrand kunt u gemakkelijk met de shuttleservice van het hotel bereiken. Na ongeveer ca. 2 km afstand bereikt u het stadscentrum van Jandia, met talrijke mogelijkheden om te winkelen en u te vermaken.


Faciliteiten


In het hotel worden de gasten verwelkomd in de ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie en 24 uur per dag uitcheckservice. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Tot de voorzieningen van het hotel behoren een kluis en een wisselkantoor. In de gemeenschappelijke ruimtes is internettoegang (tegen betaling) en wifi beschikbaar. De gasten kunnen in het hotel genieten van een restaurant, een koffiehuis en een bar. Voor de dagelijkse benodigdheden van de gasten is er een supermarkt. Er zijn ook winkels. Op het terrein van het hotel zijn een mooie tuin en een speelplaats te vinden. Tot de verdere voorzieningen van het hotel behoren een tv-ruimte en een speelkamer. De gasten kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen van het hotel. Ook kinderopvang, een autoverhuur, medische dienst, een wekdienst en een wasserette worden geboden. Daarnaast wordt er een pendeldienst aangeboden. Sportieve reizigers, die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur (tegen betaling) op prijs stellen.


Kamers


Alle kamers beschikken over airconditioning, een ventilator, een keuken en een badkamer. Ook een balkon of een terras behoort in de meeste kamers tot de voorzieningen. Tot de voordelen van enkele accommodaties behoort ook het zijdelings uitzicht op zee. De wooneenheden beschikken over afgescheiden slaapkamers. Een kluis is ook aanwezig. De kitchenette is van een koelkast voorzien. Een telefoon en een televisie zijn vanzelfsprekend ook aanwezig op de wooneenheden. Op de badkamer zijn een douche, een bad en een haardroger aanwezig.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Jandia Golf 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203