SBH Jandia Resort Afbeelding SBH Jandia Resort
SBH Jandia Resort ***
Bestemming: Fuerteventura - Jandia

SBH Jandia Resort

***


SBH Jandia Resort


SBH Jandia Resort is een sfeervol aparthotel met een centrale ligging in Jandia, op ca. 400 m van het strand en slechts ca. 200 m van het centrum van Jandia ligt. U kunt hier verblijven in kamers of appartementen op basis van all inclusive. Er zijn maar liefst 3 mooie zwembaden met een zonneterras met ligbedden en parasols. Vanaf het zwembadterras heeft u een schitterend uitzicht op zee. In het buffetrestaurant kunt u terecht voor een goede maaltijd en voor een verkoelend drankje kunt u terecht bij verschillende bars.


Ligging


Het SBH Jandia Resort is een prachtig complex gelegen in het beschermde gebied van Salador de Jandia en beschikt over 506 kamers en appartementen. SBH Jandia heeft een centrale ligging, in een rustige omgeving vlakbij de promenade. Het strand van Jandia ligt op ca. 400 m en dichtstbijzijnde centrum ligt op ca. 200 m.


Faciliteiten


Er is een 24-uurs receptie, een lobby met zitjes en liften. Voor de maaltijden en lichte snacks kunt u terecht in het buffetrestaurant of bij de snackbar. Op het terras heeft u een waanzinnig uitzicht op zee. Voor verfrissende drankjes heeft u de keuze uit de Lounge bars Mirador en Maxorata. Of de gezellige Pool bars El Mirador en The Shack. Verder beschikt SBH Jandia Resort over een winkeltje, een wasserette en een medische service (alle tegen betaling). Wifi in de publieke ruimte beschikbaar (tegen betaling). In de tuin liggen 3 zwembaden (1 verwarmd tijdens de wintermaanden) en 2 aparte kinderbaden. Op de zonneterrassen staan de ligbedden en parasols al voor u klaar (gratis) en er is een handdoekenservice (met borg, verwisseling tegen betaling). De kinderen kunnen zich volop vermaken in de gezellige mini-club (4-12 jaar) en er is een speeltuintje. Tijdens uw verblijf in het SBH Jandia Resort kunt u gratis gebruik maken van tafeltennis en (beach) volleybal. De 2 tennisbanen, biljart en fitness zijn tegen betaling. Laat u verwennen tijdens een heerlijke massage (tegen betaling). Op het strand worden diverse watersporten (scuba duiken, windsurfen) aangeboden (tegen betaling). Ook is er ca. 6x per week een animatieprogramma met sport, spel, shows en entertainment met live muziek en optredens.


Kamers


De 2-persoonskamers in het SBH Jandia Resort zijn voorzien van balkon of terras, airconditioning, een kluisje (tegen betaling), telefoon, koelkastje, satelliet televisie, een ventilator en (op aanvraag) een kinderbedje. Badkamer met bad of douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag kunt u een kamer met zeezicht boeken.


Daarnaast zijn er ook ruimere 2-kamerappartementen met een woon-/slaapkamer en een aparte slaapkamer (geschikt voor 2-4 personen). De appartementen zijn voorzien van een woon-/slaapkamer met slaapbank, aparte slaapkamer, kitchenette met koelkast, plafondventilator, tv, huurkluisje, een badkamer met bad met douche en een balkon of terras met zitje met uitzicht op de tuinen.


Verzorging


U kunt in SBH Jandia verblijven op basis van halfpension of all inclusive.


Goed om te weten over Appartementen SBH Jandia Resort


Voorheen ook bekend onder de naam Sunrise Jandia Resort. Het complex ligt tegenover het strand van Jandia, wat via trappen bereikbaar is.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


SBH Jandia Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203