Stella Jandia Golf Afbeelding Stella Jandia Golf
Stella Jandia Golf ****
Bestemming: Fuerteventura - Jandia

Stella Jandia Golf

****

Ligging

Het hotel Stella Jandia Golf Suite Hotel bevindt zich in Jandia (Playa de Jandia) op ongeveer 4 km afstand van een publiek zandstrand. Dit is te voet, langs de weg, met de bus/auto en door een tunnel bereikbaar. Gran Tarajal ligt op ongeveer 52 km afstand. Bars en restaurants vindt u in de buurt van het hotel. Een supermarkt evenals verdere winkelmogelijkheden liggen binnen een straal van ongeveer 2 km. De afstand naar het vliegveld is ongeveer 86 km.

Uitrusting

Het comfortabele hotel beschikt over 166 kamers. Het hotel beschikt over de volgende faciliteiten: een receptie (24 u geopend), een lobby, wifi (tegen vergoeding), internethoek (tegen vergoeding), een kluisje (tegen vergoeding) en een tv-lounge met sat.-tv. In het hotel vindt u een (gratis) parkeerplaats. De medische service is tegen vergoeding. In het buitenbereik van het hotel vindt u een zwembad evenals een apart kinderbad en een zonneterras. Aan het zwembad staan u ligstoelen en zonneschermen gratis evenals badhanddoeken tegen een borgsom ter beschikking. Aan het strand zijn ligstoelen en zonneschermen tegen vergoeding beschikbaar.

Kamers

De standaard kamers zijn voorzien van airco (individueel regelbaar/evt. tegen betaling), telefoon, tv en een kluisje (evt. tegen betaling).

Verzorging

Ontbijt, lunch en diner worden in buffetvorm aangeboden. s Middags en s avonds is er een buffet met voorgerechten, salades en desserts in buffetvorm.

Sport/Animatie

Evt. tegen betaling: Biljart, basketball, darts, fitness, tafeltennis, volleyball, golfbaan (ongeveer 200 m verwijderd) en massages. U kunt diverse watersportactiviteiten tegen betaling boeken bij lokale aanbieders.

Voor de kinderen

kinderzwembad.

Goed om te weten

  • Geaccepteerde betalingsmiddelen: American Express en Euro/Master-Card.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Stella Jandia Golf 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203