Roca Negra Hotel Afbeelding Roca Negra Hotel
Roca Negra Hotel ****
Bestemming: Gran Canaria - AGAETE

Roca Negra Hotel

****

Ligging

Deze accommodatie ligt op 4 minuten lopen van het strand. De Roca Negra Hotel & Spa in Agaete biedt uitzicht op de zee en beschikt over een zwembad en een goed uitgeruste spa. De kamers hebben een eigen terras en airconditioning.

Uw hotelkamer

Alle stijlvolle kamers van het Roca Negra zijn voorzien van een zithoek en een kluisje. Sommige hebben een kleine privetuin en directe toegang tot het zwembad.

De faciliteiten van het hotel

Op het terrein vindt u een fitnessruimte, een klimwand en een tafeltennistafel. De omgeving van het Roca Negra is ideaal voor golfen, mountainbiken, duiken en andere watersporten. WiFi is gratis beschikbaar met uw eigen laptop in de openbare ruimtes.

Wellness & Sport

De Roca Negra Hotel & Spa beschikt over verwarmde zwembaden voor volwassenen en kinderen, evenals een hot tub. De spa is voorzien van Vichy-douches en er wordt modder- en watertherapie aangeboden. Biothermale douches en een Turks bad zijn tevens beschikbaar. U kunt ook een massagebehandeling boeken.

De verzorging

Het Roca Negra heeft een restaurant, waar een scala aan Spaanse gerechten geserveerd wordt. Er is ook een bar.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Roca Negra Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203