Dunas Suites en Villas Maspalomas Aparthotel Afbeelding Dunas Suites en Villas Maspalomas Aparthotel
Dunas Suites en Villas Maspalomas Aparthotel ****
Bestemming: Gran Canaria - Maspalomas

Dunas Suites en Villas Maspalomas Aparthotel

****


Algemeen


Aparthotel Dunas Suites & Villas is een verzorgd en ruim opgezet complex dat ideaal is voor gezinnen met kinderen. Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de kinderclub of in 1 van de kinderbaden. Het complex heeft goede restaurants, diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden en ruime en comfortabele kamers. Het strand en het Faro II winkelcentrum liggen op loopafstand.


Ligging


Aparthotel Dunas Suites & Villas ligt rustig gelegen naast de duinen en de golfbaan van Maspalomas. Het aparthotel ligt op ca. 1200 meter van het strand van Maspalomas. Het Faro II winkelcentrum met vele luxueuze winkels en gezellige bars en restaurants ligt op ca. 1 kilometer. Haltes van het openbaar vervoer liggen op korte loopafstand.


Faciliteiten


24-uurs receptie, 1 buffetrestaurant, 2 a la carte restaurants (Chinees en Italiaans), bars, lounge, internethoek, minimarkt, diverse winkeltjes, kapsalon, 3 zwembaden gelegen in een subtropische tuin, 2 kinderbaden, speeltuintje, miniclub en diverse zonneterrassen met ligbedden en parasols. Er zijn diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden zoals tennis, tafeltennis, fitness, sauna en massages. Ook is er een uitgebreid animatieprogramma en regelmatig live muziek en shows.


Kamers


Ruime en comfortable kamer voorzien van airconditioning, woonkamer met slaapback, satelliet tv, minibar, huurkluisje en terras met meubilair. 2 aparte slaapkamers. Badkamer voorzien van wastafel, bad, haardroger en toilet.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Dunas Suites en Villas Maspalomas Aparthotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203