Turbo Club Afbeelding Turbo Club
Turbo Club ***
Bestemming: Gran Canaria - Maspalomas

Turbo Club

***


Algemeen


Turbo Club is een appartementencomplex gelegen in het zonnige Maspalomas. Het is een populair vakantieverblijf met gunstige ligging en een prima prijs/kwaliteit verhouding! De aantrekkelijke All Inclusive formule zorgt ervoor dat het u aan niets zal ontbreken! Er is een buitenzwembad en u kunt gratis gebruik maken van de parkeergelegenheid op eigen terrein. Het Turbo Club complex is omgeven door tuinen. Het is mogelijk om te minigolfen en te tennissen binnen het complex. Fietsverhuur is ook mogelijk. Er is een speeltuin en een speelkamer met een snookertafel, tafeltennis en darten. De appartementen liggen op 3,5 km van het Maspalomas strand.


Ligging


Het complex ligt op circa 3,5 kilometer van het strand en op circa 1,6 kilometer van het Faro II centrum. In de directe omgeving vindt u een supermarkt. Gratis bus van de accommodatie naar het strand. Tevens bevindt zich een opstapplaats voor een openbare bus naar het centrum op circa 350 meter.


Faciliteiten


Receptie met kleine lounge, twee bars beide met terras en een restaurant. Twee zwembaden waarvan een met afgescheiden kinderbad, zonneterrassen met ligbedden, parasols en douches. Tennisbaan en tegen betaling minigolfbaan, poolbiljart, tafeltennistafel en tafelvoetbalspel. Animatieprogramma voor jong en oud. Voor de kinderen is er een speelruimte en een speeltoestel.


Kamers


U verblijft in een studio/1-kamerappartement of een 2-kamerappartement (De bijbehorende prijzen vindt u in de prijstabel.)De 2-kamerappartementen zijn netjes ingericht met woon/slaapkamer met een zit/slaapbank en satelliet-tv (tegen betaling). Keuken met twee elektrische kookplaten en koelkast. Slaapkamer voor twee personen. De badkamer heeft een douche en toilet. U heeft een balkon of terras met zitje. Deze bungalow is geschikt voor maximaal vier personen, waarbij de vierde persoon niet ouder mag zijn dan twaalf jaar. Bij de studios is er geen aparte slaapkamer.


Verzorging


U verblijft op basis van All Inclusive. Bij de All Inclusive formule is inbegrepen: ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, lokale (non-)alcoholische dranken van 10.00 - 23.00 uur en teatime met thee, koffie en cake van 15.30 - 16.30 uur.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Turbo Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203