Augustino Afbeelding Augustino
Augustino **
Bestemming: Gran Canaria - Playa del Ingles

Augustino

**

Augustino Bungalows

Bungalows Augustino is een exclusief complex van bungalows gelegen in een schitterende omgeving. Vertrouwd, kleinschalig en prachtig ingericht! Speciaal aangeraden voor u als u zoek bent naar de ideale plek om te ontspannen en heerlijk tot rust te komen tijden uw vakantie op Gran Canaria!

Ligging: Augustino Bungalows in Playa del Ingles

De Augustino Bungalows zijn gelegen in een rustige woonwijk, op ca. 1,1 kilometer van het zandstrand. Op ca. 150 meter treft u de eerste winkels, een (mini)supermarkt en een bushalte. Diverse restaurants bevinden zich op ca. 250 meter afstand.

Faciliteiten: Augustino Bungalows

Augustino is een bungalowcomplex (2 sleutels) en heeft geen receptie. Voor een verkoelend drankje is er een poolbar en buiten kunt u heerlijk relaxen op uw ligbedje bij het zwembad. Bovendien een zeer mooie en groene omgeving! Verder biedt het complex gratis parkeermogelijkheden en gratis wifi in de publieke ruimtes.

Uw bungalow:

Uw 2-kamerbungalow (1-2 personen) in Augustino Bungalows is voorzien van een woon-/slaapgedeelte met sofa bed, een keuken/kitchenette met 2-pits kookplaat, een koelkast (met vriesvak), magnetron, een koffiezetapparaat, waterkoker en een broodrooster. Verder is er satelliet televisie, wifi (gratis), een kluisje (tegen betaling) en een terras. Aparte 2-persoonsslaapkamer. Badkamer met douche en toilet.

Verzorging

U verblijft in de Augustino Bungalows op basis van Logies.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Augustino 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203