Belmonte Afbeelding Belmonte
Belmonte ***
Bestemming: Gran Canaria - Playa del Ingles

Belmonte

***

Ligging

In een rustige zijstraat van de vakantiewijk Playa del Ingles, op de tweede strandrij. De mooie boulevard ligt op ca. 300 m afstand. De bekende winkel-/uitgaanscentra Cita en Yumbo met restaurants, bars en winkels liggen op ca. 15-20 minuten lopen. Naar het winkelcentrum Sandia is het ca. 150 m.

Faciliteiten

Aansprekend middenklasse appartementencomplex met mooie tuin. Zwembad met zonneterras (ligbedden/-kussens en parasols inclusief) en ligweide met schaduwgevende bomen. Receptie, internetruimte, WLAN (inclusief) en gebruik wasmachine/droger (tegen betaling). Spaanse categorie: 2 sleutels, 20 wooneenheden, 4 etages.

U verblijft

Tweekamerappartement type B met airco, woon/-slaapkamer (slaapmogelijkheid 3e pers.), aparte slaapkamer, plafondventilator, keuken met grote koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, waterkoker, toaster, telefoon, sat.-tv, muziekkanaal, huurkluisje, bad/douche, wc, gemeubileerd balkon of terras (inclusief ligbedden/-kussens) met markiezen. Max. bez.: 3 volwassenen.

Verzorging

Ontbijt- en dinerbuffet in restaurant Villas Santa Ana op ca. 200 m afstand.

Goed om te weten

Bij logies; dagelijks verse broodjes inclusief. Bij aankomst; 1 fles water op de kamer.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Belmonte 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203