Don Diego Afbeelding Don Diego
Don Diego **
Bestemming: Gran Canaria - Playa del Ingles

Don Diego

**


Ligging


Centraal gelegen in Playa del Ingles in een zijstraat. Het mooie zandstrand ligt op ca. 500 m afstand. Talrijke winkel- en uitgaansmogelijkheden in de directe omgeving. Een bushalte ligt op loopafstand.


Faciliteiten


Bij vaste gasten populair appartementencomplex met zwembad en zonneterras (ligbedden en parasols inclusief). Lobby met receptie (bepaalde uren open) en WLAN (inclusief). Spaanse categorie: 1 sleutel, 30 wooneenheden, 5 etages.


U verblijft


Gezellige 2-kamerappartementen type B met woon-/slaapkamer, een aparte slaapkamer, sat.-tv, huurkluisje, kitchenette, koelkast, bad/douche, wc, balkon of terras.


Verzorging


Ontbijt en diner in restaurant Sahara Playa.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Don Diego 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203