IFA Continental Afbeelding IFA Continental
IFA Continental ***
Bestemming: Gran Canaria - Playa del Ingles

IFA Continental

***


IFA Continental is een aangenaam groots opgezet hotel gelegen aan het begin van Playa del Ingles met 2 grote zwembaden met subtropische begroeiing en watervalletjes en veel faciliteiten voor een relaxte vakantie.


Dit 3-sterren hotel IFA Continental biedt u alle gemakken voor een heerlijke zonvakantie. Er zijn 2 grote zwembaden, jacuzzi, avondentertainment en tegen betaling massage en sauna. Voor eten en drinken zijn er 2 bars waaronder een poolbar met snacks en een buffetrestaurant.


Ook kinderen zijn in dit hotel helemaal thuis. Zij kunnen zich vermaken in het aparte kinderbad, de speeltuin of in het hoogseizoen bij de miniclub.


Hotel IFA Continental ligt op slechts ca. 400 m van het strand, het winkelcentrum Tropical ligt op ca. 200 m en de winkel-/uitgaanscentra Kasbah en Metro liggen op ca. 800 m.


Faciliteiten


Faciliteiten: Dit aangename, ruim opgezette hotel beschikt over een lobby met receptie, 3 liften, een souvenirwinkeltje, kapper, gratis draadloos internet bij de receptie en tegen betaling internethoek. Er zijn 2 bars aanwezig o.a. een poolbar met snacks en een restaurant. In de verzorgde tuin met subtropische begroeiing vindt u 2 grote zwembaden, compleet met rotsen en watervalletjes, jacuzzi en een zonneterras met ligbedden, parasols en tegen betaling badhanddoekservice.


Sport & Ontspanning: In dit aangename hotel is het mogelijk om te tafeltennissen. Tevens kunt u tegen betaling gebruik maken van de poolbiljart en diverse speelautomaten. Wilt u even helemaal ontspannenDan raden wij u aan om (tegen betaling) een bezoek te brengen aan de sauna of een heerlijke massage te nemen.


Daarnaast kunt genieten van het animatieprogramma wat regelmatig voor u georganiseerd wordt.


Ligging & Omgeving


Ligging: IFA Continental is gelegen aan het begin van Playa del Ingles. De aan de zuidkust van het eiland gelegen populaire badplaats Playa del Ingles kenmerkt zich onder andere door het schitterende lange zandstrand dat overgaat in een indrukwekkende duinen.


De gezellige boulevard met prachtig uitzicht is ideaal voor een wandeling, ook kunt u heerlijk winkelen in een van de vele winkelcentra. Zo ligt het winkelcentrum Tropical op ca. 200 m en het winkel-/uitgaanscentra Kasbah en Metro op ca. 800 m.


Het lange zandstrand bevindt zich op slechts ca. 400 m en een bushalte vindt u op ca. 100 m.


Kinderen: IFA Continental is ook een leuk adres voor families met k inderen. Zo is er voor de kinderen namelijk een apart kinderbad, speeltuin en tijdens de kerstvakantie een miniclub voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.


Verzorging: U verblijft in hotel IFA Continental op basis van halfpension of all inclusive. Zowel het ontbijt als diner worden in buffetvorm geserveerd.


All inclusive


ontbijt, lunch en diner in buffetvorm lokale (alcoholische) drankjes van 11:00-23:00 uur (tijdens lunch en diner alleen frisdrank, bier en wijn) snacks van 11:00-12:00 uur en van 22:00-23:00 uur afternoon tea van 15:30-16:30 uur


Bijzonderheden Tijdens het diner is het dragen van een lange broek voor de heren verplicht.


Bustransfer: ca. 45 minuten


Kamer: Comfortabel en netjes ingericht met tv (ook BVN, Nederlandse zenders, tegen betaling satelliet tv), huurkluisje en een zitje. Badkamer met bad met douche. Balkon met zitje. (1A/2A/3A)


Kamer bovenste verdieping: Als kamer, echter gelegen op bovenste 2 verdiepingen. (1L/2L/3L)


Voordeelkamer: Als kamer, echter zonder balkon maar met voordelige prijzen. (2W)






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


IFA Continental 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203