Sunprime Atlantic View Suites en Spa Afbeelding Sunprime Atlantic View Suites en Spa
Sunprime Atlantic View Suites en Spa ****
Bestemming: Gran Canaria - Playa del Ingles

Sunprime Atlantic View Suites en Spa

****




Sunprime Atlantic View Suites en Spa






Sunprime Atlantic View Suites en Spa is een modern aparthotel met een rustige ligging, verzorgde appartementen en een wellnesscenter. Dit is een ideale plek om heerlijk te ontspannen.






Ligging






Dit complex ligt aan de rand van Playa del Ingles. Op ca. 2 km vindt u het kilometerslange zandstrand en de wandelpromenade van Playa del Ingles. Op ca. 1 km vindt u het winkel-/uitgaanscentrum Yumbo. In de directe omgeving vindt u diverse restaurants en winkels. Er is meerdere keren per dag een gratis shuttelbus naar het strand.






Faciliteiten






Dit modern ingerichte complex beschikt over een lobby met receptie, liften, tegen betaling internethoek en draadloos internet, minimarkt, pinautomaat, 2 bars, waaronder bar met tv en snackbar en een restaurant met terras. Tegen betaling is er wasserijservice. In de onderhouden tuin vindt u 3 verwarmbare zwembaden, en 1 met zandstrand, meerdere zonneterrassen met ligbedden, parasols en tegen betaling badhanddoekservice.






Sport & Ontspanning






Voor de sportieveling is hier genoeg te beleven. Zo kunt u gebruik maken van tafeltennis en fitness. Tegen betaling is er biljart en tennis (verlichting s avonds tegen betaling). Er is een regelmatig animatieprogramma met s avonds livemuziek. Heerlijk ontspannen kunt u tegen betaling in het verzorgde wellnesscenter (toegankelijk vanaf 18 jaar) met onder andere sauna, stoombad, jacuzzi en diverse massages en schoonheidsbehandelingen.






Kamers






1-Kamerappartement: 2-3 pers. Verzorgd en modern ingerichte woon-/slaapkamer met slaapbank, airco, flatscreen tv (ook BVN), huurkluisje, internetaansluiting (tegen betaling) en kitchenette met onder andere koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en waterkoker. Badkamer met bad of douche en fohn. Balkon of terras met zitje. 2-Kamerappartement: 2-3 pers. Als 1-kamerappartement, echter met een aparte slaapkamer afgescheiden door een vouwdeur.






Verzorging






U kunt appartementen Sunprime Atlantic View boeken op basis van logies, halfpension en all inclusive. Ontbijt en diner in buffetvorm.






All inclusive












      • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm















      • lokale (alcoholische) drankjes van 10:30-23:30 uur















      • snacks van 10:30-19:00 uur















      • afternoon tea van 15:00-16:00 uur















      • meerdere keren per week themadiner











Bijzonderheden






Deze appartementen zijn alleen toegankelijk voor gasten van 16 jaar en ouder.






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Sunprime Atlantic View Suites en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203