Veril Playa Afbeelding Veril Playa
Veril Playa
Bestemming: Gran Canaria - Playa del Ingles

Veril Playa




plaats Spanje, Gran Canaria , Playa del Ingles




Veril Playa




Veril Playa ligt een paar meter van de zee , de boulevard op slechts 50 meter . Aan de baai van Playa de las Burras ongeveer 200 meter




Ligging




Veril Playa ligt een paar meter van de zee , de boulevard op slechts 50 meter . Aan de baai van Playa de las Burras ongeveer 200 meter . Het centrum van Playa del Ingles en het lange zandstrand ongeveer 20 minuten lopen .




Faciliteiten




Het Aparthotel beschikt over een zwembad omgeven door zonneterrassen, ligstoelen en parasols. Een snackbar met een terras. Ontvangst hal met liften, gezellige zithoek en een internethoek,




Aanbevolen Aparthotel middenklasse met een zwembad omgeven door zonneterrassen ( ligstoelen en parasols inclusief) en een snackbar met terras . In het huis ontvangsthal met liften , een gezellige zithoek en een internethoek , bar met satelliet-tv , terras , restaurant met airconditioning , Italiaans a la carte restaurant Il Duomo en mini-markt. Spaans Categorie : 3 personen, 80 kamers , 5 verdiepingen , 3 liften ..




Verzorging




Ontbijt en diner buffet.




vermaak 2x per week live muziek .




voor kinderen Zwembad voor kinderen .




Kamers




Studio type A ( ca. 26mi) met een woonkamer, een kitchenette, koelkast, telefoon, kluisje, satelliet-tv, bad/ toilet en een gemeubileerd balkon met uitzicht op zee. Maximale bezetting : 2 volwassenen + 1 kind.




Appartementen Type B ( ca. 32 mi) met 1 aparte slaapkamer met dezelfde apparatuur . Max Bel : . 4 volwassenen . Eenpersoonskamers zijn voor exclusief gebruik .






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Veril Playa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203