IFA Interclub Atlantic Afbeelding IFA Interclub Atlantic
IFA Interclub Atlantic ****
Bestemming: Gran Canaria - San Agustin

IFA Interclub Atlantic

****


Hotel Ifa Interclub Atlantic


Hotel Ifa Interclub Atlantic, dit levendige hotel heeft uitgestrekte tuinen en biedt u tal van sport- en ontspanningsmogelijkheden. Uw kinderen zullen zich hier geen moment vervelen met alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Zo zijn er diverse spetterende glijbanen in het zwembad en diverse speel- en klimtoestellen. Daarnaast heeft het hotel uitgebreide animatie, een prima all inclusive formule en een gezellige sfeer.


Ligging:


Gelegen op ca. 500 m van het strand (via trappen). Het centrum van San Agustin ligt op ca. 1,5 km. Op ca. 800 m bevindt zich een bushalte. San Agustin is een rustige en groene badplaats en biedt gezellige terrasjes, bars, goede restaurants en een stijlvol casino. In het centrum vindt u een winkelcentrum. San Agustin ligt aan een grillige rotskust met grote veilige baaien en verzorgde zandstranden. San Agustin grenst aan het levendige Playa del Ingles, waarvan het centrum slechts op ca. 5 km ligt en gemakkelijk met de lijnbus of taxi bereikbaar is. Bustransfer: ca. 30 minuten


Faciliteiten:


Het 3-sterren complex beschikt over een lobby met receptie, liften, tegen betaling internethoek, gratis wifi in de receptie, minimarkt, 3 bars (self service poolbar, snackbar en theaterbar), restaurant en disco. In de grote tropische tuin van maar liefst 40.000 m2 vindt u, omringd door palmbomen, 2 zwembaden (1 met 3 glijbanen; hiervoor dienen de kinderen minimaal 1.20 m groot te zijn), 3 jacuzzis en een zonneweide en -terras met ligbedden en badhanddoekservice (tegen betaling). De palmbomen zorgen voor de nodige schaduwplekken.


Sport & Ontspanning:


U kunt de volgende activiteiten beoefenen tijdens uw vakantie: volleybal, basketbal, darts, voetbal en tafeltennis. Tegen betaling poolbiljart, tafelvoetbal, 3 tennisbanen en een tennis- en duikschool. Het enthousiaste animatieteam organiseert een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud (6x per week) zowel overdag als s avonds.


Kamer:


Verzorgd ingericht met tv (sommige kanalen tegen betaling), huurkluisje en een slaapbank. Badkamer met bad met douche. Balkon of terras met zitje Voordeelkamer: Als kamer, echter voordeliger geprijsd (2W).Familiekamer: 2-4 pers. Als kamer, echter ruimer, met inloopkast en extra bed voor de 4e persoon. 3-Kamerbungalow: 2-4 pers. Als kamer, echter met kitchenette met onder andere koelkast en 2 aparte slaapkamers. 3-Kamerbungalow zeezicht: 2-4 pers. Als 3-kamerbungalow, echter met zeezicht.


Verzorging:


U verblijf in Hotel Ifa Interclub Atlantic is op basis van all inclusive.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


IFA Interclub Atlantic 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203