Nelly Afbeelding Nelly
Nelly ***
Bestemming: La Gomera - Valle Gran Rey

Nelly

***

Nelly

In het midden van Valle Gran Rey, omgeven door palmbomen en terrassen, Apartamentos Nelly biedt u een warm welkom en nodigt u uit om te bezoeken, blijf een tijdje en geniet van deze groene en aangename hoek van La Gomera, met het hele jaar door zonnig en gematigd klimaat. Achter de schermen bij Apartamentos Nelly is er de familie van de eigenaren, die zal aanwezig zijn om al uw wensen, alles wat ze kunnen doen om ervoor te zorgen dat uw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Wij hopen dat u alles wat we bieden hier te zijn om uw volledige tevredenheid.

ligging: Nelly

Nelly heeft een prachtig panoramisch uitzicht op het groene berghellingen en bananenplantages in Mittlerer deel van de Valle Gran Rey. Het is ongeveer 2 km van het strand. Winkels en restaurants zijn bereikbaar in ongeveer 1 km.

Faciliteiten: Nelly

Door familie gerund appartementencomplex bestaande uit twee gebouwen met prachtige tuin. Zwembad met geintegreerd kinderbad, omringd door een zonneterras (ligstoelen en parasols inbegrepen), barbecue. Spaans Categorie: 1 Keys, 8 wooneenheden met 2 verdiepingen.

Uw kamer: Nelly

Studio type A met kam. Woonkamer, keuken met koelkast, ontbijttafel, satelliet-tv, draadloos internet (inbegrepen) en badkamer / toilet. Appartementen type B hebben een extra 1 aparte slaapkamer, sommige met balkon of terras met dezelfde apparatuur. Max Bel. 2 volwassenen. Eenpersoonskamers zijn studio type A voor exclusief gebruik.

Verzorging

U verblijft op basic van logies





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Nelly 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203