La Palma en Teneguia Princess Afbeelding La Palma en Teneguia Princess
La Palma en Teneguia Princess ****
Bestemming: La Palma - Fuencaliente

La Palma en Teneguia Princess

****

La Palma & Teneguia Princess & Spa

La Palma en Teneguia Princess is zonder meer het meest luxueuze en prestigieuze hotel van La Palma en heeft alle ingredienten in huis voor een top vakantie! Er zijn tal van faciliteiten voor jong en oud, het is gelegen in een van de beste klimaatzones van het eiland, de kamers zijn allen ruim en zeer comfortabel ingericht en u kunt hier verblijven op basis van all inclusive. Het resort beschikt over vele faciliteiten, waaronder een grote tuin met maar liefst 10 zwembaden, waarvan 1 met een strandgedeelte en een prachtige spa met o.a. thermale baden, sauna, Turks bad, binnenbad, jacuzzi en natuurlijk de mogelijkheid tot het boeken van diverse schoonheidsbehandelingen en massages. Tevens kunt u zich ook prima vermaken met de sportieve faciliteiten die La Palma en Teneguia Princess u te bieden heeft. U kunt hier gratis sporten in de fitnesszaal, beachvolleyballen en tafeltennissen. Er is tevens regelmatig animatie met o.a. shows en live-muziek. Uiteraard kunt u in dit 4-sterrenhotel ook terecht bij vele bars voor een lekker drankje aan het zwembad, of s avonds een cocktail in de lobbybar. Er zijn 3 restaurants, waarvan 1 buffet- en 2 a la carterestaurants, zodat je niet iedere avond in hetzelfde restaurant hoeft te eten. Ook voor de kinderen is er voldoende te beleven. Zo zijn er 2 aparte kinderbaden, een miniclub voor kinderen van 4 t/m 12 jaar met enthousiaste animatoren die leuke activiteiten organiseren en uw kinderen laten swingen tijdens de minidisco.

Ligging

La Palma & Teneguia Princess is rustig gelegen, op een rots direct aan zee. Het resort ligt op ca. 1,5 km van het strand van La Zamora en ca. 10 km van het centrum van Fuencaliente met restaurants, bars en winkeltjes. Op ca. 30 km afstand ligt de luchthaven van La Palma.

Faciliteiten

  • Teneguia Princess & Spa gedeelte: 378 kamers, hoofdgebouw met 2 verdiepingen, bijgebouwen met 2 of 3 verdiepingen.
  • La Palma Princess & Spa gedeelte: 247 kamers, hoofdgebouw met 2 verdiepingen, bijgebouwen met 2 of 3 verdiepingen.
  • tv-ruimte
  • disco
  • tuin
  • 10 zwembaden: 1 verwarmd 1/11-30/4
  • ligbedden, pergolas en handdoeken (borg, ca. 0.50 per wissel) aan zwembad
  • buffetrestaurant met terras
  • a-la-carterestaurant: La Tasca, 1x per week geopend
  • pizzeria
  • snackbar aan het zwembad
  • bars: o.a. poolbar
  • apart kinderbad: verwarmd 1/11-30/4
  • speeltuin
  • miniclub van 4 t/m 12 jaar
  • winkeltje (tegen betaling)
  • wasserijservice (tegen betaling)

Sport & Ontspanning

  • sauna, hamam, relaxruimte
  • aerobics, beachvolleybal (bij de animatie), boogschieten, fitness, jeu de boules, tafeltennis, aquagym, animatie overdag en s avonds
  • wellnesscenter: o.a. verwarmd thermaal binnenzwembad, sauna, bubbelbad, waterjets, massage (Tegen betaling, 18+, 1x per week gratis toegang)
  • biljart, minigolf, tennis: 5 courts (tegen betaling)

Kamers

Standaardkamer

De kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van airco, televisie (tegen betaling), koelkastje, zithoek. Badkamer met bad met douche, fohn, tegelvloer. De kamers hebben tuinzicht of zwembadzicht. Tegen een toeslag zijn er tevens kamers met zeezicht.

Familiekamers

De familiekamers hebben tuin- of zwembadzicht en bestaan uit 2 kamers met verbindingsdeur en 2 badkamers. De kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van airco, televisie (tegen betaling), koelkastje, zithoek. Badkamer met bad, douche, fohn, tegelvloer. Tegen een toeslag zijn er kamers met zijzeezicht.

Verzorging

U kunt hier verblijven op basis van logies en ontbijt, halfpension, volpension of all inclusive. In de prijstabel vindt u een overzicht van verschillende mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Belangrijk informatie

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


La Palma en Teneguia Princess 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203