Las Casitas Afbeelding Las Casitas
Las Casitas **
Bestemming: La Palma - La Punta

Las Casitas

**

Las Casitas

Ligging:

Rustig gelegen in La Punta met uitzicht over avocadoplantages en zee. Winkel- en eetgelegenheden in de omgeving. Tazacorte ligt op ca. 12 km. De dichtstbijzijnde pinautomaat bevindt zich op ca. 5 km.

Faciliteiten:

Gratis draadloos internet.

2-Kamerbungalow: 1-3 pers. Ruime, in Canarische stijl ingerichte woon-/slaapkamer met elektrische verwarming, tv, kluisje, keuken met eethoek, afwasmachine, koelkast en wasmachine. Aparte slaapkamer. Badkamer met douche. Terras met uitzicht op zee (A1A/A2A/A3A). 3-Kamerbungalow: 2-4 pers. Als 2-kamerbungalow, echter met extra slaapkamer (B2A/B3A/B4A). 3-Kamervilla superior: 2-4 pers. Als 3-kamerbungalow, echter ruimer en met extra badkamer, afwasmachine, open haard, prive-zwembad en barbecue (C2A/C3A/C4A).

Verzorging:

Logies.

Bijzonderheden

Mooi gelegen casita in een prachtig begroeide tuin met ligbedden en parasols omgeven door een verscheidenheid aan fruitbomen! In totaal zijn er 4 casitas.

U boekt deze casita inclusief autohuur. De auto neemt u bij aankomst op de luchthaven in ontvangst en levert u bij vertrek ook daar weer in. Hiermee komen de transfers te vervallen. Bij 1 en 2 personen is een categorie A auto gereserveerd, bij 3 personen een categorie B auto, bij 4 personen een categorie C auto en bij 5 personen 2 keer een categorie A auto.

Bovengenoemde auto's worden geleverd door gerenommeerde lokale autoverhuurbedrijven: Cat. Type huurauto of gelijkwaardig A Nissan Micra, Opel Corsa, Citroen Saxo ; 3-deurs B Seat Ibiza, VW Polo; 5-deurs C Seat Cordoba, VW Polo Classic; 5-deurs (airco) D Jeep Suzuki; Wrangler E Minibus; 8 pers.

Inbegrepen: * Onbeperkt aantal kilometers CDW (All Risk verzekering) en TP (diefstal verzekering, uitgezonderd persoonlijke eigendommen) met behoud van eigen risico van ca. 450,- bij cat. A, B en C en ca. 600,- bij cat. D en E. PAI (Inzittenden verzekering) Extra bestuurder Lokale belastingen

Niet inbegrepen, ter plaatse te voldoen: * Brandstof (auto wordt met volle tank afgeleverd en dient vol te worden geretourneerd) Kinderzitje ca. 3,50 per dag Afkoop eigen risico ca. 4,- p.d. bij cat A, B en C en ca. 10,- p.d. bij cat. D en E.

Overige voorwaarden/opmerkingen: Waarborg en eindafrekening: creditcard (cash niet mogelijk) Minimaal 1 jaar in het bezit van een rijbewijs. Bestuurders onder de leeftijd van 20 jaar betalen een extra borg van ca. 210,- Een huurdag is 24 uur. Bij een 8-daagse reis worden dan ook 7 dagen autohuur berekend. Het kan voorkomen dat door het vluchtschema uw huurperiode van 7 dagen (7 x 24 uur) overschreden wordt. In dat geval kan een extra huurdag Niet alle accommodaties beschikken over parkeergelegenheden.

Let op: wijzigingen in bovenstaande voorwaarden/tarieven zijn voorbehouden.

Duiken

Met het mediterrane weer en glasheldere water is het duiken rond La Palma het hele jaar fantastisch. De unieke duiklokatie van vulkanische oorsprong biedt een bijzondere onderwaterwereld van bizarre steile wanden, rotsen, spleten, grotten, tunnels en rotskloven. Rond dit alles zwemmen kleurrijke scholen vissen, roggen, baarzen, barracuda's en in de zomer zelfs manta's, tonijn en schildpadden. Met zicht van soms wel 40 meter en meer dan 30 duikstekken is duiken rond La Palma een welkome verrassing!

Casa de Buceo

In het centrum van Los Llanos vindt u in de 'sportstraat' het kleine duikcentrum Casa de Buceo. In 2007 is begonnen met het opzetten van deze Nederlandse duikschool op La Palma. De duikschool straalt een echte huiskamersfeer uit en bestaat uit twee delen. De duikwinkel is uiteraard het centrale deel. Hier kunt u cursussen volgen, ligt het duikmateriaal, wordt het materiaal onderhouden, is de ontmoetingsplaats en kunt u duikspullen kopen. In het tweede deel, het natte deel, worden de compressoren en flessen opgeslagen conform de Canarische wetgeving.

De duikbasis ligt op ongeveer 20 minuten rijden van La Punta en biedt geen transfers aan. U gaat op eigen gelegenheid naar de duikschool voor uw duiken. Vraagt u bij onze reserverings afdeling naar de mogelijkheden van een huurauto.

Prijzen duikpakketten

U heeft de keuze uit de volgende duikpakketten, te reserveren via het opmerkingveld tijdens het boekingsproces of bij telefonische bevestiging van een van onze medewerkers:

Met eigen duikuitrusting:

  • 1-4 duiken 31,- per duik
  • 5-9 duiken 28,- per duik
  • 10+ duiken 25,- per duik Inclusief: fles en lood

Met gehuurd materiaal:

  • 1-4 duiken 38,- per duik
  • 5-9 duiken 35,- per duik
  • 10+ duiken 31,- per duik

Leren Duiken?

De PADI Open Water Diver Cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, 5 korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Meestal duurt de cursus 4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst. De cursus is inclusief gebruik van duikuitrusting.

Prijzen cursussen

  • PADI Open Water Diver 375,-
  • PADI opfris cursus 225,-
  • PADI Advanced Open Water Diver 270,-
  • PADI rescue diver 265,-

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Enkele duikstekken

Roques de las Hermanas

De duikspot bestaat uit 3 rotsen die bij eb net aan de oppervlakte verschijnen. Vanaf het strand is het nog een aardig eind lopen, daarom is deze stek beter vanaf de boot te beduiken. De maximale diepte ligt rond de 20 meter en is voor ieder niveau duiker prima te doen. De drie rotsen maken het makkelijk om te orienteren en u kunt door mooie bogen duiken. Rond de rotsen komt u trompetvissen, murene en soms zelfs schildpadden tegen.

Las Cabras

Helemaal in het zuiden ligt Las Cabras een van de meest spectaculaire grotten om rond te duiken. Een mooie rit door het zwarte lava landschap brengt u naar deze duikstek. De wand waarbij gedoken wordt heeft verschillende 'trappen' waardoor u zelf bepaald hoe diep u gaat. Op de rotsen groeit zwart koraal en zwemmen malabar tandbaarzen en murenen. Duiken bij Las Cabras is zeer afhankelijk van de weersomstandigheden en niet altijd mogelijk.

Puerto Naos

Een bijzondere duikstek die vaak bedoken wordt door duikers. De bodem begint met zand en loopt langzaam over naar rotsen en stenen. Om de rotsen heen vindt u veel leven. De zwart/grijzen rotsen zijn bedekt met prachtig gekleurd koraal, van diep rood tot oranje. Bij deze duikstek vindt u kleine grotten waar u de 'garden eel' tegen komt. Gevorderde duikers kunnen hier tot de 35 meter gaan. Voor beginnende duikers wordt er niet dieper dan 18 meter gedoken. Deze duikstek is ook de plek om een nachtduik te maken.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Las Casitas 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203