Atlantico Playa Afbeelding Atlantico Playa
Atlantico Playa ***
Bestemming: La Palma - Puerto Naos

Atlantico Playa

***

Atlantico Playa Appartement Laya Appartement

Atlantico Playa Appartement Laya Appartement te Puerto Naos, La Palma, Canarische eilanden/Spanje.

Ligging:

Met uitzicht op de zee en vlakbij het mooie en langzaam aflopende lavastrand. Tal van winkels, typische bars en restaurants in de buurt. Busdienst naar Los Llanos, bushalte ligt op ongeveer 200 meter afstand.

Faciliteiten:

Populair onder stamgasten, gebouwd in terras stijl: appartementencomplex beschikt over een prachtig uitzicht op het strand en de Atlantische Oceaan. Receptie.

Sport & Ontspanning:

Fietsen, mountainbikes en Paragliding vergoeding.

Kamer:

Appartementen Type B met een gecombineerde lounge (slaapgelegenheid voor 3e persoon), aparte slaapkamer, satelliet-tv, kitchenette met koffiezetapparaat en broodrooster, fohn, bad / toilet en een balkon. Optioneel, het land of de zee. Maximale bezetting is 3 volwassenen. Eenpersoonskamers zijn appartementen type B aan landzijde voor exclusief gebruik.

Verzorging:

U verblijf in Atlantico Playa Appartement Laya Appartement is op basis van logies.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Atlantico Playa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203