Hotel Princesa Yaiza Suite Resort Afbeelding Hotel Princesa Yaiza Suite Resort
Hotel Princesa Yaiza Suite Resort
Bestemming: Lanzarote - Playa Blanca

Hotel Princesa Yaiza Suite Resort


Hotel Princesa Yaiza Suite Resort is een elegant, direct aan het strand gelegen, 5-sterren resort en is werkelijk van alle gemakken voorzien. De klasse van Princesa Yaiza is eigenlijk niet in woorden uit te drukken, u moet het zelf ervaren. Het resort beschikt over een zeer professioneel Thalasso center met o.a. een binnenbad, stoombad, sauna en diverse massage-/schoonheidsbehandelingen. Het animatieprogramma en...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Princesa Yaiza Suite Resort

Hotel Princesa Yaiza Suite Resort is een elegant, direct aan het strand gelegen, 5-sterren resort en is werkelijk van alle gemakken voorzien. De klasse van Princesa Yaiza is eigenlijk niet in woorden uit te drukken, u moet het zelf ervaren.

Het resort beschikt over een zeer professioneel Thalasso center met o.a. een binnenbad, stoombad, sauna en diverse massage-/schoonheidsbehandelingen. Het animatieprogramma en de vele andere sportfaciliteiten zorgen ervoor dat u zich hier niet zult vervelen.

Het resort beschikt over diverse bars waaronder een pool-/snackbar en een stijlvolle loungebar, 3 buffetrestaurants en 5 a la carte restaurants.

Voor kinderen is het naastgelegen Kikoland (behorende bij het resort) een waar paradijs. Maar liefst 10.000 m2 met o.a. kinderbaden, een snackbar, animatie en een speeltuin. In totaal zijn er maar liefsr 4 aparte kinderbaden en 4 speeltuinen (3 t/m 16 jaar).

Slechts door de boulevard van het zandstrand van Playa Dorada gescheiden. Het centrum van Playa Blanca en de nieuwe jachthaven, Marina Rubicon, liggen op ca. 500 m.

Faciliteiten

Faciliteiten: Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw genaamd Family suites. Family suites is gelegen aan de overzijde van de straat en is met een mooi versierde passage verbonden met het hoofdgebouw. Lobby met receptie, liften, overdekte winkelgallerei, tegen betaling internethoek, gratis wifi, kapper, diverse bars waaronder een pool-/snackbar en een zeer stijlvolle loungebar, 3 buffetrestaurants, 5 a la carte restaurants (onder andere Japans, Italiaans, gourmet en tapas) en prachtige binnentuin. In de fraaie tuin liggen 3 zwembaden, waarvan 1 met zoutwater en 1 verwarmbaar, zonneterrassen met ligbedden met matrasjes, parasols en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning:

Fitness centrum met gratis groepslessen zoals Zumba, Spinning en Pilates, tennis (verlichting tegen betaling), volleybal, voetbal en basketbal. Uitgebreid dag- en avondanimatieprogramma. Jacuzzi en tegen betaling een zeer professioneel Thalasso center met o.a. een binnenbad, stoombad, sauna, massage en diverse schoonheidsbehandelingen.

Ligging & Omgeving

Ligging: Princesa Yaiza Suite Resort is slechts door de boulevard van het zandstrand Playa Dorada gescheiden. Het centrum van Playa Blanca en de nieuwe jachthaven, Marina Rubicon, liggen op ca. 500 meter. Een pinautomaat bevindt zich in de lobby van het hotel.

Playa Blanca is een klein vissersdorpje aan de zuidkust van Lanzarote met een kleine dorpskern en de voor Lanzarote typische witte huizen. Vooral aan de boulevard met het zandstrand en de terrasjes heerst een gezellige ongedwongen sfeer. Tevens zijn er aan beide kanten van het centrum mooie stranden te vinden. Vanuit de haven vertrekt regelmatig de veerboot naar het buureiland Fuerteventura, met haar witte zandstranden, die u in de verte ziet liggen. Playa Blanca is als vakantieplaats iets rustiger dan Puerto del Carmen, maar dankzij de fantastische accommodaties kunt u hier, ook met uw kinderen, van een zorgeloze vakantie genieten.

Kinderen:

Kikoland: 10.000 m2 speelplezier met aparte kinderbaden (ook voor volwassenen), speeltuinen, animatie etc (3 t/m 16 jaar) en op aanvraag en tegen betaling babysitservice.

Verzorging:

In Hotel Princesa Yaiza boekt u uw verblijf op basis van logies ontbijt of halfpension. Maaltijden in buffetvorm.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Princesa Yaiza Suite Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203