Laguna Park I Afbeelding Laguna Park I
Laguna Park I ***
Bestemming: Tenerife - Costa Adeje

Laguna Park I

***

Een fijn complex met ruime appartementen gebouwd om het grote zwembad waar u heerlijk kunt ontspannen en uw kinderen met leeftijdsgenoten kunnen spelen in het kinderbad of in de miniclub.

Hotel o.b.v. Halfpension



Ligging: Laguna Park I op Tenerife

Gelegen op slechts 500 m van het Playa da Pinta, Torviscas en Fanabe strand aan de Costa Adeje. Op 10 minuten loopafstand vindt u een sfeervol haventje en het bekende Aquapark. Diverse winkels, restaurants en pubs binnen handbereik.

Faciliteiten: Laguna Park I

Laguna Park I is een sfeervol complex dat beschikt over 182 appartementen verdeeld over meerdere gebouwen met 2 verdiepingen, 5 liften en een 24-uurs receptie. U hoeft niets te missen van voetbal, daar u in de gezellige TV salon wel liefst op 5 televisies uw wedstrijden kunt volgen. U kunt zowel in buffetvorm als a la carte genieten van smakelijke gerechten. Voor uw drankjes en voor lichte maaltijden vindt u 2 bars en een snackbar. In de tuin ligt het grote zoutwaterzwembad met apart kinderbad. De baden worden omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Er worden leuke kinderactiviteiten in de miniclub (4-12 jaar) georganiseerd .Verder treft u er een game room en een eigen supermarkt aan.

Uw appartement:

Uw nette studio beschikt over een woon-/slaapkamer met sofabed en eethoek, satelliet TV (te huur), kluisje (tegen betaling), telefoon en een volledig ingerichte kitchenette met koelkast, 2-pits kookplaat, mini-oven, magnetron en waterkoker. Tevens een badkamer met bad, toilet en een balkon of terras met zitje. Er zijn ook 2-kamerappartementen, als de studio, en hebben als extra een slaapkamer.

Sport & Ontspanning:

U kunt gebruik maken van badminton, tafeltennis en biljart. Zowel overdag als in de avond verzorgt het animatieteam leuke activiteiten.

Verzorging: Laguna Park I

  • Logies: geen maaltijden inbegrepen.
  • Logies ontbijt: ontbijt in buffetvorm.
  • Halfpension: ontbijt en diner in buffetvorm.
  • Volpension: ontbijt, lunch en diner in buffetvorm.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Laguna Park I 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203