Suite Villa Maria Afbeelding Suite Villa Maria
Suite Villa Maria *****
Bestemming: Tenerife - Costa Adeje

Suite Villa Maria

*****

Het 5-sterren Suite Villa Maria is ruim opgezet en telt 78 luxe villa's. Het hoofdgebouw is te herkennen aan de grote toren en u vindt hier de 24-uursreceptie en ruime lobby. In de openbare ruimtes maakt u gratis gebruik van wifi.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging

Dit gezinsvriendelijke hotel in Adeje bevindt zich in Costa Adeje, binnen 5 km afstand van Golf Costa Adeje, Winkelcentrum Gran Sur en Strand van Del Duque. Playa del Bobo ligt op 4,4 km.

Accommodatievoorzieningen

Dit hotel heeft niet alleen 2 buitenzwembaden, maar ook een restaurant en een nachtclub. Gratis WiFi, gratis parkeerplaatsen en een gratis shuttleservice van/naar het winkelcentrum worden ook voorzien. Je vindt er ook een fitnessruimte, een bar/lounge en een poolbar.

Kamervoorzieningen

De 78 kamers beschikken elk over een ledtelevisie met satellietzenders en een keuken met een koelkast, fornuis en magnetron. Gratis kabelinternet, een gemeubileerd balkon of terras en een aparte woonkamer behoren tot de overige voorzieningen.

Hotelvoorzieningen

24-uurs receptie Babysitting of kinderopvang (toeslag) Gratis kidsclub Gratis kinderopvang/activiteiten met toezicht Arcade / Spelletjesruimte Aantal kamers - 78 Babysitting of kinderopvang Bar / lounge Ontbijt (toeslag) Gratis kranten in de lobby Stomerij/wasserijservice Fitnessfaciliteiten

Gezinsvriendelijke voorzieningen

Familiehotel Buitenzwembaden Kinderzwembad Kinderopvang met toezicht/activiteiten (gratis) Aparte woonkamer Gratis WiFi Kinderclub (gratis) Keuken Babysitting of kinderopvang (toeslag) Arcade / Automatenhal

Internet

Beschikbaar in alle kamers: Gratis kabelinternet Beschikbaar in een aantal gemeenschappelijke ruimtes: Gratis WiFi , Gratis kabelinternet

Parkeren

Gratis parkeerplaatsen

Kamervoorzieningen

Gemeubileerd balkon of terras Airconditioning Telefoon Koelkast Keuken Magnetron Dagelijkse schoonmaak Privebadkamer Badjassen Gratis toiletartikelen Fohn Pantoffels



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Suite Villa Maria 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203