Be Live Experience Playa Afbeelding Be Live Experience Playa
Be Live Experience Playa ****
Bestemming: Tenerife - Puerto Santiago

Be Live Experience Playa

****

Op slechts ca. 100 m afstand van het lange fijne zandstrand van Playa de la Arena. Iets hoger gelegen in een rustige omgeving, met prachtig panorama tot aan het eiland La Gomera. Het centrum met enkele winkels, restaurants en bars lig op slechts enkele minuten loopafstand.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Belive Playa La Arena

Ligging

Op slechts ca. 100 m afstand van het lange fijne zandstrand van Playa de la Arena. Iets hoger gelegen in een rustige omgeving, met prachtig panorama tot aan het eiland La Gomera. Het centrum met enkele winkels, restaurants en bars lig op slechts enkele minuten loopafstand.

Faciliteiten

Comfortabel, airconditioned hotel uit de topklasse met faciliteiten om te genieten en ontspannen. Midden in het terrasvormig aangelegde subtropische tuincomplex de twee mooi vormgegeven zwembaden, omgeven door zonneterrassen met zicht op zee. Ligbedden, parasols, ligkussens en handdoeken (incl.). Uitnodigende pool-/snackbar met overdekt zitterras. In het gebouw de elegante lobby met receptie, internethoek en lobbybar, salon met zitjes, pianobar, restaurant, boetieks en kapper. Spaanse cat.: 4 sterren, 432 kamers, 6 etages, 5 liften.

Sport & Fitness

Tafeltennis inclusief. Airconditioned fitnessruimte (ca. 75m2) met professionele cardio- en krachttoestellen (ca. 10 apparaten) en 1 tennisbaan met kunstlicht tegen betaling.

Fitness & Wellness

Schoonheids- en massagestudio met aromatherapie, diverse massages, schoonheidsbehandelingen en verder pedicure/manicure tegen betaling.

U verblijft

Comfortabele kamers met airco, kleine koelkast, telefoon, sat.-tv, muziekkanaal, huurkluisje, bad en aparte douche, fohn, wc en gemeubileerd balkon met zijzeezicht. Naar keuze ook met zicht op zee of zwembad. Max. bez.: 3 volwassenen. Familiekamers met zijzeezicht beschikken over dezelfde faciliteiten. Max. bez.: 3 volwassenen of 2 volwassenen + 2 kinderen. Eenpersoonskamers zijn tweepersoonskamers voor alleengebruik.

ALL inclusive

Eten en drinkenOntbijt, lunch en diner in buffetvorm. Showcooking en 7x per week thema-avond. Gepaste kleding in het restaurant is gewenst (lange broek voor mannen). Overdag snacks en ijsjes van 10.00-18.00 aan de poolbar. Tijdens de maaltijden en aan de diverse hotelbars lokale alcoholische en niet-alcoholische drankjes van 10.00-24.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Be Live Experience Playa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203