Panoramica Garden Afbeelding Panoramica Garden
Panoramica Garden ***
Bestemming: Tenerife - Puerto de la Cruz

Panoramica Garden

***

De gasten kunnen terecht in de ontvangsthal met receptie. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Tot de faciliteiten van het hotel behoort een kluis. In de gemeenschappelijke ruimtes is internettoegang (tegen betaling) en wifi beschikbaar. Het hotel biedt een scala aan voorzieningen voor een comfortabel verblijf, waaronder een restaurant, een koffiehuis, een bar en een pub. De gasten...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging

Dit appartement in Los Realejos ligt en binnen 5 km afstand van Papegaaienpark, Playa Jardin en Castillo San Felipe. Ook Taoro Park en Playa del Socorro liggen binnen 5 km afstand.

Accommodatievoorzieningen

Dit appartement beschikt over een restaurant, een buitenzwembad en een bar/lounge. Gratis WiFi en gratis parkeerplaatsen worden ook voorzien. Je vindt er ook een poolbar, een dakterras en een wasserij.

Kamervoorzieningen

De 200 appartementen beschikken elk over een keuken met een koelkast, een balkon en een televisie met kabelzenders. Een fohn, een kluis en een bureau zijn enkele van de overige voorzieningen.

Hotelvoorzieningen

Gratis offsite parkeerplaatsen Gratis WiFi 24-uurs receptie Aantal verdiepingen - 12 Arcade / Spelletjesruimte Bar / lounge Lift Dakterras Aantal kamers - 200 Tuin Restaurant Gratis parkeerplaatsen

Gezinsvriendelijke voorzieningen

Familiehotel Buitenzwembad Gratis WiFi Keuken Wasfaciliteiten Arcade / Automatenhal Koelkast Babybedden (gratis)

Internet

Beschikbaar in een aantal gemeenschappelijke ruimtes: Gratis WiFi

Parkeren

Gratis parkeerplaatsen, Gratis offsite parkeerplaatsen

Kamervoorzieningen

Kabelzenders Televisie Balkon Koelkast Privebadkamer Bad/douchecombinatie Bureau Keuken Fohn Gratis babybedden Extra bedden (toeslag) Kluisje op de kamer

Eetgelegenheden

Restaurante - Een buffetrestaurant met ontbijt, lunch en diner.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Panoramica Garden 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203