Arenas Doradas Afbeelding Arenas Doradas
Arenas Doradas ****
Bestemming: Cuba - Varadero

Arenas Doradas

****

Vakantiecomplex in de stijl van een Caraibisch dorp bestaande uit een hoofdgebouw en meerdere 2 verdieping tellende bijgebouwen. Zwembadcomplex met swim-up bar, jacuzzi, pool-/snackbar en zonneterrassen (ligbedden en handdoeken bij het zwembad en op het strand inclusief), bar en restaurant. Receptie, lobbybar, internethoek (tegen betaling), WiFi (in de lobby tegen betaling), bars, cafe, 4 a-la-carte-restaurants,...

Hotel o.b.v. All Inclusive



plaats

Cuba, Varadero

Ligging

Dit hotel ligt direct aan het uitgestrekte zandstrand van Los Tainos, in een rustige groene omgeving

Faciliteiten

Een gratis pendeldienst rijdt (meerdere keren per dag) naar het centrum van Varadero en terug. Dit hotel beschikt over een zwembad met swim-up bar, jacuzzi, een snackbar en een zonneterras waar u gratis stoelen en handdoeken kunt krijgen. tevens beschikt dit hotel over een bars, restaurants, receptie, lobby bar, internethoek (tegen lokale betalingen), een cafe winkels en een disco. Voor fitness en wellness kunt u hier ook terecht en biedt dit hotel een kleine fitnessruimte. Massages voor een vergoeding.

uitrusting

Dit in de stijl van een Caribische dorpje gebouwde vakantie complex bestaat uit een hoofdgebouw en telt 2 verdiepingen

Het is

Tweepersoonskamer (2-4 pers.) Met airconditioning, een koelkast, Satelliet-tv, safe, bad / douche, toilet, haardroger, balkon of terras.

All inclusive eten & drinken

all inclusive: ontbijt, lunch en diner buffet met een open keuken. Thema-avonden. Diner in een van de 4 a la carte restaurants: Italiaans, Internationaal, Vis en zeevruchten, Cubaans (afhankelijk van beschikbaarheid). Snacks van 10:00-18:00 en van 23:00-6:30 uur (bij het zwembad bar).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Arenas Doradas 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203