Melia Peninsula Varadero Afbeelding Melia Peninsula Varadero
Melia Peninsula Varadero *****
Bestemming: Cuba - Varadero

Melia Peninsula Varadero

*****

Comfortabel vakantieresort met een grote tropische tuin. Een richting zee aangelegd zwembadcomplex met zonneterras (ligbedden en parasols incl.). Pool-, snack- en swim up- bar. Grote lobby met receptie, lobbybar, internethoek (tegen betaling), WiFi in de lobby en in de bar Lecuona (tegen betaling), 6 bars, buffetrestaurant met terras, 4 a-la-carte-restaurants (Italiaans, Frans, Cubaans en Japans), theater met...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging

Direct aan het lange, brede zandstrand.

Faciliteiten

Een comfortabel resort met uitgestrekte tropische tuinen. Zwembad met zonneterras (stoelen en paraplus incl.), snackbar en een bar bij het zwembad swim-up. Grote lobby met receptie, lobby bar, internethoek (tegen betaling), Wi-Fi in de lobby en in de bar Lecuona (tegen betaling), 6 bars, een buffetrestaurant met buitenterras, 4 a la carte restaurants (Italiaans, Frans, Cubaans en Japanse), animatie theater met een open podium, een kapper en een boetiek

Maaltijden

all inclusive: ontbijt, lunch en diner in het buffetrestaurant, Ook in het a la carte restaurant (2 keer per week, reserveren verplicht), snacks in de bars. Lokale en internationale alcoholische en niet-alcoholische dranken 24 uur.

Fitness & Wellness

Fitness centrum, tennis, aerobics, duiken in het zwembad (3 keer per week), div. Watersporten, sauna en jacuzzi inbegrepen. Massages en cosmetische behandelingen voor een vergoeding.

vermaak

Dagelijks entertainment en s avonds live muziek en shows.

voor kinderen

Zwembad, speeltuin en een miniclub.

Kamers

In Caribische stijl ingerichte kamers, ongeveer 42 vierkante meter met airconditioning, telefoon, kluis, satelliet-tv, bad/douche, fohn, toilet en een balkon of terras.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Melia Peninsula Varadero 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203