Starfish Cuatro Palmas Afbeelding Starfish Cuatro Palmas
Starfish Cuatro Palmas ***
Bestemming: Cuba - Varadero

Starfish Cuatro Palmas

***

Wilt u genieten van de gemakken van een all inclusive complex, maar toch de mogelijkheid hebben om iets te ondernemen en wat van het Cubaanse leven te proevenDan is dit hotel in Spaanskoloniale stijl de ideale uitvalsbasis. De perfecte ligging vlakbij restaurantjes, souvenirmarktjes en gezellige bars, zorgen ervoor dat u hier een heerlijke vakantie beleeft.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Wilt u genieten van de gemakken van een all inclusive complex, maar toch de mogelijkheid hebben om iets te ondernemen en wat van het Cubaanse leven te proevenDan is dit hotel in Spaanskoloniale stijl de ideale uitvalsbasis. De perfecte ligging vlakbij restaurantjes, souvenirmarktjes en gezellige bars, zorgen ervoor dat u hier een heerlijke vakantie beleeft.

Unique Selling Points In het centrum van Varadero, Naast gezellige bar Calle 62, In Spaanskoloniale stijl en Souvenirmarkt op loopafstand

Faciliteiten van Hotel Mercure Cuatro Palmas

Receptie: er wordt Duits, Frans en Engels gesproken, EuroCard/MasterCard en VISA worden geaccepteerd, bagageservice, afgesloten bagageruimte en geld wisselen mogelijk, winkel(s), parkeermogelijkheid: Publieke parkeerplaats buiten, kluisje in kamer/appartement, internetfaciliteiten en tuin

Zwembad

1 buitenzwembad (), 1 buitenzwembad voor kinderen, Beschrijving van Hoofdbad (diepste gedeelte 110 cm, ondiepste gedeelte 95 cm, Supervisor aanwezig, voor volwassenen, buitenbad, zoet water en geopend in periode het hele jaar), zonneterras, ligbedden en handdoekenservice

Eten en drinken

Er zijn 4 restaurants (Cameleon (specialiteiten Italiaans à la carte), Cuba (specialiteiten Internationaal à la carte), Las Palmas (specialiteiten buffet) en Tropipalma (specialiteiten Cubaans à la carte)), Er zijn 2 bars en 1 snackbar(s)

Sport en entertainment

Eigen entertainment/animatie team (37 personen) en spreekt Duits, Frans en Engels, sporten: tafeltennis, beachvolleybal, jeu de boules en darten, golflessen mogelijk, activiteiten voor kinderen, watersporten: windsurfen, kayakken en waterfietsen, fitness: training/instructie, er wordt Engels gesproken door de instructeur(s), 2 fietsapparaten en 1 loopband (), sportactiviteiten, Duikfaciliteiten (PADI duikschool en snorkeluitrusting beschikbaar), de entertainment activiteiten zijn toegankelijk voor alle gasten, entertainment overdag (aqua-aerobics, aerobics, bingo, dans, live muziek, zwembad activiteiten, sport en watersporten), entertainment s avonds (cabaret, wedstrijd/prijsvraag, dansen, modeshow, folkloristisch optreden, internationale show, live muziek, goochelshow, quiz en talentenjacht) en er is een theater/podium (buiten) aanwezig voor entertainment

Wellness faciliteiten in Hotel Mercure Cuatro Palmas

Massage en relax area

Kinderen

kinderfaciliteiten in de kamers: kinderbedje en rubber matras voor kinderbedje, babyfaciliteiten: gemeenschappelijke ruimtes zijn toegankelijk met een buggy, kinderstoel aanwezig en babyvoedsel te koop in eigen of nabijgelegen supermarkt en kinderstoel(en) aanwezig in restaurant

All inclusive

All Inclusive ontbijt (van 07:00 tot 10:00 uur), frisdranken, koffie en thee, locale alcoholische dranken, alcoholische cocktails, drankjes op het strand, lunch (van 12:30 tot 14:30 uur), fitness, biljart, tafeltennis, diner buffet (van 19:00 tot 22:00 uur), basketbal, beachvolley, windsurfen, catamaran, diner a la carte, entertainment overdag, shows in de avond en snacks (van 12:00 tot 17:00 uur)

Goed om te weten over Hotel Mercure Cuatro Palmas

Tegenover het hotel vindt u het gezellige barretje Calle 62, een begrip in Varadero. Dagelijks is hier live muziek te horen en de sfeer is altijd goed.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Starfish Cuatro Palmas 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203