Papagayo Beach en Design Afbeelding Papagayo Beach en Design
Papagayo Beach en Design ****
Bestemming: Curacao - Jan Thiel Baai

Papagayo Beach en Design

****

Nieuw, trendy, uniek en Adult Only: het Papagayo Beach Hotel. Het in 2013 geopende hotel is gelegen in de alom bekende Jan Thiel baai, direct aan het strand en naast de Papagayo Beachclub. Het luxe hotel bestaat uit een modern vormgegeven hoofdgebouw en een aantal vrijstaande gebouwen.

Hotel o.b.v. Logies



Nieuw, trendy, uniek en Adult Only: het Papagayo Beach Hotel. Het in 2013 geopende hotel is gelegen in de alom bekende Jan Thiel baai, direct aan het strand en naast de Papagayo Beachclub. Het luxe hotel bestaat uit een modern vormgegeven hoofdgebouw en een aantal vrijstaande gebouwen. De kamers liggen verspreid door een uitgestrekte koraaltuin en hebben uitzicht op de tuin, of de zee. Architect Cees den Heijer heeft veel aandacht gegeven aan het moderne design, hierdoor is een prachtig samenspel ontstaan tussen het altijd aangename Caribische klimaat en een comfortabel onderkomen. U vindt hier een perfecte vakantiesfeer, rust en ruimte. Optioneel een auto bij huren tijdens uw verblijf op CuracaoZie TIP! voor meer informatie.

Verzorging

logies, logies en ontbijt, halfpension en volpension

Goed om te weten

Direct naast het Papagayo Beach Hotel ligt de Papagayo Beach Plaza. Naast de ruime keuze aan bars, restaurants, winkeltjes kun je ook een gokje wagen in het Diamond Beach Casino. Voor de sportievelingen zit hier Health & Sports Club The Challenge, waar je gratis toegang tot hebt. En de Nederlandse supermarkt is om de hoek., Bij de Papagayo Beach Club vind je een zoutwater infinity zwembad met strand en strandlakens. Via een trap heb je toegang tot de zee., De hippe Papagayo Beachclub staat bekend als een van de hotspots van Curacao. Hier komen dus ook bezoekers die niet in het hotel verblijven., Het hotel heeft geen lift en er zijn veel trappen in het hotel. Prima te doen als je goed ter been bent, maar een uitdaging als je moeite hebt met lopen. en Papagayo Beach Hotel vraagt een borg van USD 500,- om eventuele extra's (zoals eten en drinken) op de kamer te zetten.

Ligging

bushalte op ca. 100 m, centrum Willemstad op ca. 10 km, direct aan het strand, luchthaven Hato International Airport op ca. 22 km en supermarkt op ca. 50 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, gratis WiFi op de kamer en receptie

Faciliteiten - Tegen betaling

kledingwasservice, stomerijservice en bewaakte prive parkeerplaats buiten

Tip

Lekker relaxen kan op een van de ligbedden bij Papagayo Beach Club. Deze Beach Club sluit aan op dezelfde hippe en moderne stijl van het hotel. Naast de uitgebreide Beach Bar met overheerlijke cocktails heeft de Beach Club ook een terras en restaurant met een uitgebreide menukaart voor zowel ontbijt, lunch en diner. Bon Apetit!

Overige informatie

officiele classificatie: 4.5 ster, onze classificatie: 4.5 ster, totaal aantal kamers/ appartementen: 155, gebouwd in 2012, het hoofdgebouw heeft een lift en voltage: 220 volt

Restaurants/Bars

2 a la carte restaurants: Papagayo Speciality Restaurant (fine dining) en Papagayo Beach Club (casual dining) en 2 bars: buitenbar Papagayo Beach Hotel Bar en buitenbar Papagayo Beach Club

USPs

Gratis WiFi, Quality time met zijn tweeen, Indoor sportparadijs Challenge, Kamers met riant balkon of terras en Strand aan je voeten

Zwembaden

badhanddoeken en zonneterras

Zwembaden - Tegen betaling

ligbedden

Strand

er is een handdoekservice en beachclub

Strand - Tegen betaling

er zijn ligbedden en parasols beschikbaar



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Papagayo Beach en Design 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203