Hilton Curacao Resort Afbeelding Hilton Curacao Resort
Hilton Curacao Resort ****
Bestemming: Curacao - Piscadera Bay

Hilton Curacao Resort

****

Hilton Curacao ligt direct aan de Piscadera Baai met 2 prachtige zandstranden. Meet een uitgebreide keuze aan faciliteiten, zoals het Spa Center, 2 zwembaden, meerdere restaurants en een Kids Paradise Club maken dat u in hotel Hilton een geschikt vakantieadres heeft gevonden.

Hotel o.b.v. Logies



Hilton Curacao

Hilton Curacao ligt direct aan de Piscadera Baai met 2 prachtige zandstranden. De uitgebreide keuze aan faciliteiten, zoals het Spa Center, 2 zwembaden, meerdere restaurants en gratis wifi maken dat u in hotel Hilton een geschikt vakantieadres heeft gevonden.

Ligging

Hotel Hilton Curacao ligt direct aan het prachtige witte prive zandstrand. Het centrum van Willemstad ligt op circa 4 kilometer. Het hotel biedt een gratis shuttlebus service naar Willemstad aan, behalve op zon- en feestdagen (vooraf reserveren). De luchthaven bevindt zich op ca. 10 kilometer afstand.

Faciliteiten

Hotel Hilton Curacao beschikt over 196 kamers. U treft er een ruime lobby met zitjes en een receptie. In de prachtige tropische tuin vindt u 2 zwembaden en een apart kinderbad. Rondom het zwembad en op het strand staan de ligbedden en parasols voor u klaar. Voor uw maaltijden kunt u gebruikmaken van 3 restaurants, een buffetrestaurant waar het ontbijt wordt geserveerd, Celeste Beach Bar, de Captain Blighs Bar en Cielo, een Italiaans specialiteitenrestaurant. Drankjes zijn te verkrijgen bij een van de 2 bars. Verder biedt hotel Hilton u een casino, was service, een boetiekje en op aanvraag baby-oppas (alle tegen betaling). U maakt in het hele hotel gratis gebruik van wifi. Voor kinderen is er een kinderzwembad en een speeltuin. Babybedje is gratis en op aanvraag.

Zwemdiploma

In de periode mei t/m september is het mogelijk om uw kind een zwemdiploma te laten behalen (tegen betaling, min. verblijf 9 nachten).

Speciale actie

Bij nieuwe boekingen gemaakt tussen 01 oktober 2016 en 31 oktober 2016 met verblijf tussen 01 oktober 2016 en 24 december 2016 (minimum verblijf 7 nachten) krijgen alle gasten van Hilton Curacao een gratis welkomstdiner. Het diner is een 3-gangenmenu met verschillende keuzes, incl. 1 (soft)drankje per persoon (reservering verplicht, max. 2 personen).

Uw hotelkamer

De standaardkamers (1-4 personen) van Hilton Curacao hebben eilandzicht en beschikken over een televisie (met NL 1, 2, 3 en BVN), telefoon, kluisje, airconditioning, gratis wifi, koelkastje (gratis), koffie- en theefaciliteiten en een balkon met zitje. Tegen een toeslag kunt u een standaardkamer (1-4 personen) met zeezicht boeken. De kamers bestaan uit 2 queensize bedden of 1 kingsize bed.

Sport & Ontspanning:

U kunt in hotel Hilton Curacao gebruikmaken van de fitnessruimte (met groepslessen), 2 tennisbanen en watersportmogelijkheden (sommige activiteiten tegen betaling). Er is ook een 5-sterren PADI duikschool aanwezig (tegen betaling). Voor uw ontspanning kunt u tegen betaling gebruikmaken van de sauna, het stoombad en diverse schoonheidsbehandelingen in het Spa Center. Een aantal avonden in de week wordt er voor vermaak gezorgd.

Verzorging:

U verblijft in hotel Hilton op basis van Logies. Tegen een toeslag kunt u Logies & Ontbijt of Halfpension bijboeken.

Met KLM vanaf Schiphol

  • GRATIS 23 kilo ruimbagage
  • GRATIS 12 kilo handbagage
  • GRATIS maaltijden en drankjes
  • EIGEN tv-scherm met ruime keuze aan films en entertainment ook SPAREN voor Flying Blue Miles.

Met Air Berlin vanaf Disseldorf:

  • GRATIS 23 kilo ruimbagage
  • GRATIS 8 kilo handbagage
  • GRATIS maaltijden en drankjes
  • EIGEN tv-scherm met ruime keuze aan films en entertainment

Belangrijke informatie

Op de dag dat u terugreist naar Nederland, vertrekt u in de late middag vanuit Curacao. U komt de volgende ochtend, vanwege 6 uur tijdverschil (1 dag later), aan in Amsterdam. Als u bij ons een 9-daagse reis boekt, heeft u 7 overnachtingen in de accommodatie van uw keuze en de laatste nacht in het vliegtuig.

Bijvoorbeeld

U vertrekt op donderdag 2 januari en vliegt terug op donderdag 9 januari. U landt op Amsterdam op vrijdag 10 januari = 9 dagen. U boekt dan 7 overnachtingen in uw hotel + 1 overnachting in het vliegtuig. Houdt u rekening met het feit dat het voor uw reisverzekering wel van belang is door te geven dat u 1 dag later in Nederland aankomt.

Belangrijk informatie

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hilton Curacao Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203