Tasia Maris Gardens Hotel Afbeelding Tasia Maris Gardens Hotel
Tasia Maris Gardens Hotel ****
Bestemming: Cyprus - Ayia Napa

Tasia Maris Gardens Hotel

****

Tasia Maris Gardens bestaat uit 50 appartementen verdeeld over 22 blokken met elke 2 appartementen, 1 boven en 1 beneden, een receptie met restaurant en nog eens 6 appartementen. De ruim ingerichte appartementen beschikken allemaal over een groot balkon of terras en zijn gelegen rondom het zwembad.

Aparthotel o.b.v. All Inclusive



Tasia Maris Gardens bestaat uit 50 appartementen verdeeld over 22 blokken met elke 2 appartementen, 1 boven en 1 beneden, een receptie met restaurant en nog eens 6 appartementen.

De ruim ingerichte appartementen beschikken allemaal over een groot balkon of terras en zijn gelegen rondom het zwembad. Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt en relax aan het lagunezwembad.

Liever actiefSpan je in en bezoek de fitnessruimte. Na alle inspanning is de poolbar de perfekte plek om te genieten van een verkoelend drankje. De verrassend ruime appartementen liggen op slechts 50 m van Sandy Beach en zijn uitstekend geschikt voor families met kinderen, en voor stellen.

De ligging

Deze accommodatie ligt op 12 minuten lopen van het strand. Tasia Maris Gardens ligt op 500 meter van het strand Nissi en beschikt over een zwembad omgeven door palmbomen en beschikt over een restaurant en 2 bars. Het biedt accommodatie met een goed uitgeruste keuken en het ligt op 1 km van Water World.

Als u de omgeving wilt verkennen, kunt u een bezoek brengen aan het Agia Napa-klooster en het museum van Thalassa op 2 km afstand. De internationale luchthaven Larnaca ligt op 35 km van de appartementen. De accommodatie biedt gratis WiFi en gratis priveparkeergelegenheid.

Faciliteiten

U kunt genieten van Griekse en internationale gerechten op het terras van het restaurant met uitzicht op het zwembad, of genieten van een drankje in de lounge of de bar bij het zwembad van het hotel.

Uw appartement

De appartementen van Tasia Maris zijn ruim en voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders, een waterkoker, een koelkastje en een koffiezetapparaat. De badkamer is uitgerust met gratis toiletartikelen en een haardroger.

All Inclusive Verzorging

Ontbijt (07:00-10:00 uur), ijsjes (10:00-23:00 uur), lunch (12:30-15:00 uur), snacks (15:00-18:00 uur en 11:00-12:00 uur) en diner in buffetvorm (19:00-21:30 uur). Koffie en thee, frisdranken, bier, wijn en lokale alcoholische drankjes (10:00-23:00 uur).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Tasia Maris Gardens Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203