Hotel Nestor Afbeelding Hotel Nestor
Hotel Nestor
Bestemming: Cyprus - Famagusta

Hotel Nestor


Het Nestor Hotel is een familiebedrijf en een volledig gerenoveerd, modern 3-sterren hotel met een gastvrije sfeer. Het ligt op een uitstekende locatie, ca. 300 meter van het mooiste witte zandstrand en het pittoreske vissershaven van Ayia Napa, dicht bij het Thalassa Stedelijk Museum van de zee, het bruisende centrum van de stad ligt ca. 300 meter verderop met haar vele bars, restaurants, winkels en...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Hotel: Nestor

Het Nestor Hotel is een familiebedrijf en een volledig gerenoveerd, modern 3-sterren hotel met een gastvrije sfeer. Het ligt op een uitstekende locatie, ca. 300 meter van het mooiste witte zandstrand en het pittoreske vissershaven van Ayia Napa, dicht bij het Thalassa Stedelijk Museum van de zee, het bruisende centrum van de stad ligt ca. 300 meter verderop met haar vele bars, restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Ligging

Voor de locatie kan er niet gewonnen worden van het Nestor Hotel, want het ligt op een uitstekende locatie, op slechts een paar minuten lopen van het mooiste witte zandstrand, vissershaven van Ayia Napa en het levendige centrum met haar vele bars, restaurants en winkels. Het hotel is slechts 2 minuten lopen van het Thalassa Museum, het centrum is ca. 300 meter verderop met haar vele bars, restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf in het Nestor Hotel heeft u de gelegenheid om een ontspannende en gezellige avond te hebben in onze Dionysus Bar vergezeld met de lokale gastvrijheid en een uitstekende service. Diner in het restaurant Minos of outdoor in Taverne, de verrukkelijke verscheidenheid aan internationale en lokale specialiteiten en een hartelijke Cypriotisch welkom biedt. Recreatieve voorzieningen in het Nestor Hotel omvatten een groot buitenzwembad, waar u een aangename tijd met uw familie, te besteden heeft. Of door te spelen en zwemmen met onze entertainer, en het hele jaar door een verwarmd binnenzwembad. Een alles in een Fitness Club met sauna, massage, een kapsalon en dubbele jacuzzi. Onze buiten faciliteiten omvatten een verlichte tennisbaan, volleybalveld, waterpolo en tafeltennis. Voor jongeren is er een speeltuin, en een game room.

Kamers

Het hotel heeft 167 gerenoveerde kamers, familiekamers, kamers met stapelbedden en suites, ingericht in moderne stijl, allen volledig voorzien van airconditioning en verwarming, een eigen bad en douche, toilet, radio, haardroger, telefoon, minibar of koelkast op aanvraag, kluis, een balkon met uitzicht op het binnenland, zijdelings uitzicht op zee, of direct uitzicht op zee.

Verzorging



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Nestor 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203