Natura Beach HotelenenVillas Afbeelding Natura Beach HotelenenVillas
Natura Beach HotelenenVillas ***
Bestemming: Cyprus - Latchi en Polis

Natura Beach HotelenenVillas

***

Rustig gelegen aan de rand van het dorpje Polis en niet ver van het Akamas schiereiland ligt dit zeer verzorgde hotel. Het hotel ligt in een groen omgeven tuin en direct aan het strand met een schitterend uitzicht op zee.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Natura Beach Hotel

Het Natura Beach is een vriendelijk hotel dat wordt gerund door een Cypriotische familie. Het Natura Beach Hotel heeft een schitterende locatie in het centrum van Polis Bay, aan een lang zandstrand en wordt omringd door mooie tuinen. Bijzonder aan dit hotel is de milieuvriendelijkheid. Het Natura Beach is lid van de responsible travel-organisatie en is door haar speciale architectuur en geringe energie- en waterverbruik zeer milieuvriendelijk. Boek nu het Natura Beach hotel voor uw vakantie naar Cyprus!

Ligging

Het stadje Polis ligt in het noordwesten van Cyprus, in een schitterende baai en aan de rand van het Akamas Peninsula natuurreservaat. Dit gedeelte van Cyprus heeft een zeer rijke natuur en in de zomer vindt u zelfs allerlei nestn van schildpadden in het zand. Het hotel is rustig gelegen, op ca. 20 minuten lopen van cafes en winkeltjes.

Faciliteiten

Receptie, restaurant, bar, lounge, TV, internetruimte, poolbiljard, zwembad met een zonneterras met ligbedden en parasols en een apart kinderbad, mini-gym, sauna, tennisbaan, tafeltennistafel, auto- en fietsverhuur en diverse watersporten. Op aanvraag zijn de volgende faciliteiten beschikbaar: badhanddoeken, babystoelen en een oppas.

Kamers

Het hotel bestaat uit 60 elegant ingerichte kamers die allen beschikken over tv, telefoon, airconditioning en een kluisje. De badkamer heeft een ligbad en/of douche en een toilet (op aanvraag haardrogers.) Alle kamers hebben een balkon of terras met uitzicht op de tuinen, de Paphos Mountains of de zee. NB. Zeezicht is op aanvraag en tegen een toeslag.

Verzorging

U verblijft op basis van logies. Tegen betaling van een toeslag kunt ook op basis van halfpension of volpension verblijven.

Vluchten

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Cyprus Airways. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Bagage

Bij luchtvaartmaatschappij Cyprus Airways mag u standaard 23kg bagage meenemen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Natura Beach HotelenenVillas 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203