Atlantica Golden Beach Afbeelding Atlantica Golden Beach
Atlantica Golden Beach ****
Bestemming: Cyprus - Paphos

Atlantica Golden Beach

****

Het Atlantica Golden Beach Hotel ligt aan een prachtig gouden zandstrand, omgeven door weelderige bananenplantages, 8 km van Paphos haven. De Atlantica Golden Beach Hotel heeft luxe accommodatie met een breed scala aan faciliteiten. Deze nieuwe toevoeging aan de Atlantica familie heeft een hoog niveau van klantenservice en een vriendelijke sfeer. Hoewel het is speciaal ontworpen voor deze vakantie zonder kinderen,...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Het Atlantica Golden Beach Hotel ligt aan een prachtig gouden zandstrand, omgeven door weelderige bananenplantages, 8 km van Paphos haven. De Atlantica Golden Beach Hotel heeft luxe accommodatie met een breed scala aan faciliteiten. Deze nieuwe toevoeging aan de Atlantica familie heeft een hoog niveau van klantenservice en een vriendelijke sfeer. Hoewel het is speciaal ontworpen voor deze vakantie zonder kinderen, kunnen er enkele kinderen aanwezig in het hotel. De Atlantica Golden Beach Hotel is de ideale plek voor gasten die willen ontspannen onder de aangename omgeving of naar het resort van Paphos verkennen. De Atlantica Golden Beach Hotel biedt een prachtig uitzicht over Paphos Bay met een prachtige zonsondergang. De exotische bananenbomen rondom het hotel en de afgelegen gouden zandstrand voeg een tropische en romantische sfeer voor de hele instelling. Het pittoreske dorpje Kissonerga, op slechts een mijl afstand en biedt een kleine selectie van de lokale tavernes en winkels.

Ligging

Het Atlantica Golden Beach Hotel ligt 8 km van Paphos haven. Het pittoreske dorpje Kissonerga, op slechts een mijl afstand en biedt een kleine selectie van de lokale tavernes en winkels.

Faciliteiten

Buitenzwembad, verwarmd binnenzwembad, Zwembad voor kinderen, sauna, whirlpool, Massage, gym, Health Club, tennis, tafeltennis, sauna, jacuzzi, tennisbanen, squashbanen, Watersporten, Seafront, tuinen. Voorzieningen op de Atlantica Golden Beach Hotel behoren een receptie, kapsalon, wasserij, Vergaderzalen, Dokter op wacht, Kinderopvang op aanvraag, liften, Private parking, Roomservice. Restaurant, Bar, Coffee shop, Snack bar, Live band.

Kamers

Atlantica Golden Beach Hotel heeft 160 kamers, 140 met uitzicht op zee. Airconditioning en centrale verwarming individueel regelbare in alle slaapkamers. Alle kamers hebben een balkon of veranda, internationale directe telefoonlijn, wachtend bericht, radio, satelliet TV en in-house films. Mini-bar, badkamer met bad en douche.

Verzorging



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Atlantica Golden Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203