Capital Coast Resort en Spa Afbeelding Capital Coast Resort en Spa
Capital Coast Resort en Spa ****
Bestemming: Cyprus - Paphos

Capital Coast Resort en Spa

****

Capital Coast biedt ruime en luxueuze appartementen met oog voor detail. Dit resort aan het strand is werkelijk van alle gemakken voorzien. Of je je nu wilt uitleven op de tennisbaan, of wilt genieten van een massagebehandeling, het kan hier allemaal!

Hotel o.b.v. Logies



Capital Coast Resort And Spa

cyprus, Paphos

Ligging:

Dit strandhotel ligt op 1 km afstand van de historische Tombes van de Koningen en is perfect gelegen aan de westelijke kust van Paphos, met uitzicht over de Middellandse Zee. In de directe omgeving bevinden zich restaurants, bars, uitgaansgelegenheden, mogelijkheden om te winkelen en aansluitingen op het openbaar vervoer. Het is slechts een korte rit naar de oude binnenstad van Paphos en de pittoreske haven van Paphos. Het huis van Dionysos en het Archeologisch museum zijn beide ongeveer 3 kilometer ver.

Hotelfaciliteiten:

Het hotel biedt 113 wooneenheden. In het hotel worden de gasten verwelkomd in de ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie en 24 uur per dag uitcheckservice. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Voorzieningen als een kluis en een wisselkantoor zorgen voor een aangenaam verblijf. In de gemeenschappelijke ruimtes is internettoegang (tegen betaling) en wifi beschikbaar. De gasten kunnen in het hotel genieten van een restaurant, een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar. Voor de dagelijkse benodigdheden van de gasten is er een supermarkt. De kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven op de speelplaats. Tot de verdere voorzieningen van het hotel behoren een krantenkiosk, een tv-ruimte en een speelkamer. Als gasten met de auto komen, kunnen ze deze in de garage (gratis) of op de parkeerplaats parkeren. Fietsreizigers kunnen van de fietsenstalling van het hotel gebruik maken. Ook kinderopvang, medische dienst, een wasserette en een kapper worden geboden. De omgeving kan dankzij de fietsverhuur (tegen betaling) ook op de fiets worden verkend.

Kamers:

Alle wooneenheden beschikken over airconditioning, centrale verwarming, een ventilator, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Meeste kamers hebben een balkon of een terras. Het uitzicht op zee zorgt in vele accommodaties voor een heerlijke atmosfeer. De wooneenheden hebben afgescheiden slaapkamers, een tweepersoonsbed of een slaapbank. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Tot de faciliteiten in alle woonheden behoren een kluis en een minibar. In de kitchenette bevinden zich een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat. Daarenboven zijn er een wasmachine en een strijkijzer met strijkplank. De wooneenheden zijn met internettoegang, een telefoon, een televisie, een radio, een cd-speler en een dvd-speler uitgerust. In de badkamers zijn een douche, een bad, een haardroger en badjassen aanwezig.

Sport/entertainment:

Een verfrissende duik in het binnen- of buitenbad zorgt voor verkoeling op hete dagen. Een terras met ligstoelen en parasols is aanwezig. In het bubbelbad komen de spieren helemaal tot rust. Er is bovendien een (snack-)bar aan het zwembad. Het hotel biedt met tennis, golf en putting green en tegen betaling met fietsen/mountainbiken en minigolf meerdere sportmogelijkheden in de vrije natuur. Een fitness-studio en biljart en, tegen betaling, ook tafeltennis maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het hotel zijn verschillende wellnessopties zoals een spa, een sauna, een stoombad, een schoonheidssalon, massagebehandelingen en thalassobehandelingen beschikbaar.

Eten en drinken:

Er zijn verschillende mogelijkheden te boeken. De gasten kunnen kiezen uit ontbijt, lunch, diner, halfpension en volpension.

Creditcards:

Alle gebruikelijke creditcards, bijvoorbeeld American Express, Visa, Diners Club en MasterCard, worden als betaalmiddel geaccepteerd.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Capital Coast Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203