Smartline Hotel Paphos incl 10 duiken Afbeelding Smartline Hotel Paphos incl 10 duiken
Smartline Hotel Paphos incl 10 duiken ***
Bestemming: Duikvakantie Cyprus - Duiken Paphos Cyprus

Smartline Hotel Paphos incl 10 duiken

***

Smartline Paphos is een uitstekende keuze met een gezellige, ongedwongen sfeer en is centraal gelegen in een rustige wijk van Paphos. Samen met duikcentrum Cydive duikt op de mooiste duikstekken die Cyprus te bieden heeft.

Hotel o.b.v. All Inclusive



8-daagse duikreis Smartline Hotel Paphos incl. 10 duiken

Smartline Paphos

Smartline Paphos is een uitstekende keuze met een gezellige, ongedwongen sfeer. Centraal gelegen in een rustige wijk van Paphos biedt dit hotel vele mogelijkheden voor zowel families als koppels.

Ligging

Het hotel ligt op ca. 900 m van het strand en het gezellige centrum van Paphos. Er zijn diverse winkeltjes, restaurants en bars in de omgeving. De haven ligt op ca. 1,1 km en de beroemde koningstombes liggen op ca. 1 km. Coral Bay ligt op ca. 8 km en de luchthaven van Paphos ligt op ca. 19 km.

Smartline Paphos ligt centraal en dat maakt het een ideaal hotel voor een ontspannen vakantie op Cyprus. Of je nu wil genieten van de zon en het zwembad of van de vele bezienswaardigheden en actieve mogelijkheden, het is voor iedereen een geschikte keuze.

Faciliteiten

Het 3-sterrenhotel beschikt over een receptie, gratis wifi in de lobby, een tv-ruimte en een wasserijservice. In de prachtige groene tuin liggen 2 zwembaden met zonneterrassen, parasols en ligbedden. Tevens biedt het hotel vele mogelijkheden voor inspanning als ontspanning. Zo kun je fitnessen (18+), volleyballen, tafeltennissen en is er een mini voetbalveld. Ook is er een healthclub (18+) met sauna, jacuzzi en zijn er diverse massages en behandelingen mogelijk. smartline Paphos beschikt ook over een binnenzwembad.

Kamers

Alle kamers zijn voorzien van een fris design en zijn ingericht voor een comfortabel verblijf. Er zijn onder andere een koelkastje, huurkluisje, wifi tegen betaling en koffie- en theefaciliteiten aanwezig.

Verzorging

Je verblijft op basis van all inclusive. Er zijn 2 buffetrestaurants en er is een poolbar.

Ook de kinderen zullen hier een prima vakantie hebben. Zo zijn er 2 aparte kinderbaden, een miniclub voor 4 t/m 12 jarigen en hebben de kinderen in het restaurant een kindermenu.

Paphos

Paphos is een havenplaatsje in het uiterste zuidwesten van Cyprus. In de tijd van de Romeinen was Paphos de hoofdstad van Cyprus. Eigenlijk bestaat Paphos uit 2 delen; Ktima-Paphos, dit is de bovenstad en het woon- en werkgedeelte van de Cyprioten en Kato-Paphos, dit is de benedenstad en het toeristische gedeelte van de stad. De Leoforos Apostolou verbindt Ktima met het 3km verderop, aan zee gelegen Kato-Paphos. Duiken doet u bij archeologische resten, fascinerend rotsformaties bedekt met sponzen en bewoont door bontgekleurde vissen. De meest bekende duikstek in Cyprus is het scheepswrak van Zenobia voor de kust van Larnaca. Dit 200 meter lange vrachtschip is begin jaren 80 gezonken en ligt nu ongeveer 20 tot 30 meter diep op de zeebodem. Ervaren duikers kunnen het wrak van binnen bekijken en tijdens hun duik de gangen en hutten van het schip gaan ontdekken.

Duiken

Duiken in de Middellandse Zee biedt geweldig zicht, warme temperaturen, minimale onderwaterstroom en interessante en gevarieerde duikplaatsen. Rond Paphos zijn duikplaatsen met fantastische archeologische kenmerken en prachtige natuurlijke onderwater landschappen die geschikt zijn voor duikers van alle niveaus.

Verspreid langs de kust zijn er meerdere wrakken te vinden van verschillende maten. De schepen varieren van helemaal intact, tot helemaal uit elkaar gevallen. Sommige van de wrakstukken waarop gedoken wordt zijn door natuurlijke gebeurtenissen gezonken, terwijl anderen met opzet tot zinken zijn gebracht om een kunstmatig rif te creeren.

Cydive

Het duikcentrum Cydive bevindt zich in Paphos en bestaat al meer dan 33 jaar. Zij waren het eerste PADI duikcentrum in Cyprus met 5 sterren. Het duikcentrum biedt een groot aantal verschillende duiken, lessen en pakketten aan. Alle instructeurs zijn PADI gecertificeerd en het duikcentrum heeft de laatste en nieuwste uitrusting.

Een 8-daagse duikreis naar Cyprus inclusief:

  • Retourvluchten vanuit Amsterdam naar Paphos en v.v.
  • Luchthavenbelasting en toeslagen
  • Transfers luchthaven - accommodatie v.v.
  • 7 nachten verblijf in een tweepersoonskamer in de Smartline Paphos Hotel
  • Verzorging op basis van All Inclusive
  • Duikpakket met 10 duiken bij Cydive (incl. gids/fles/lucht/lood)

Exclusief

  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
  • Calamiteitenfonds, eenmalig per 9 deelnemers 2,50
  • Ruimbagage (afhankelijk van luchtvaartmaatschappij en gewicht)
  • Evt. verzekeringen en upgrades/extras
  • Huur duikuitrusting

Vluchtinformatie

De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. De vluchten worden veelal uitgevoerd met vertrek vanaf Amsterdam en door verschillende luchtvaartmaatschappijen. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde luchtvaartmaatschappij of wenst u te vertrekken vanaf een andere luchthaven dan Schiphol Amsterdam, dan zoeken wij graag de mogelijkheden voor u uit.

Beschikbaarheid

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden. Uw reservering is echter altijd op aanvraag tot deze schriftelijk of telefonisch bevestigd is door een van onze medewerkers. Indien er op de door u gewenste reisdatum geen beschikbaarheid is, bieden we u, indien mogelijk, altijd een alternatief.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Smartline Hotel Paphos incl 10 duiken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203