Calisto Holiday Village Aparthotel Afbeelding Calisto Holiday Village Aparthotel
Calisto Holiday Village Aparthotel ****
Bestemming: Larnaca - Ayia Napa

Calisto Holiday Village Aparthotel

****

Hotel Aquasol Callisto Holiday Villaga ligt naast een kleine zandstrand. Het centrum van Ayia Napa ligt ongeveer op 1,5 km en het is ongeveer 20 minuten lopen naar het beroemde Nissi Beach.

Aparthotel o.b.v. Halfpension



Cyprus , Larnaca , Ayia Napa

Hotel Aquasol Callisto Holiday Village

Naast een klein zandstrand . Er zijn over de promenade ongeveer 20 minuten lopen naar het beroemde Nissi Beach . Het centrum van Ayia Napa ligt op ongeveer 1,5 km afstand.

Ligging

Naast een klein zandstrand . Er zijn over de promenade ongeveer 20 minuten lopen naar het beroemde Nissi Beach . Het centrum van Ayia Napa ligt op ongeveer 1,5 km afstand.

Faciliteiten

Compleet gerenoveerde hotel. Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en een aantal residentiele gebouwen, gegroepeerd rond het zwembad met zonneterrassen. Strandoelen en parasols. Ontvangsthal met receptie, tv-hoek, internet tegen betaling, restaurant.

Verzorging

all inclusive : Uitgebreid ontbijtbuffet , lunch en diner menukeuze of buffet met koude en warme gerechten . Dranken bij de maaltijden . Warme en koude snacks 10:30-12:00 en 15:00-18:30 klok en koude sandwiches van 22:00-23:00 uur . Lokale alcoholische en non-alcoholische drankjes aan de bar van 10:00-24:00 uur . Bij het boeken van halfpension ontbijtbuffet , menukeuze of buffet , afhankelijk van het hotel bezetting.

Sport & Fitness

Fitnessruimte , tennis en volleybal inbegrepen . Verlichting en materiaal voor tennis en tafeltennis voor een vergoeding.

Fitness & Wellness Jacuzzi , sauna en massages voor een vergoeding.

Kamers

Gerenoveerde, gemeubileerde studio typa A (ca. 37 m2) met airconditioning, gecombineerde woonkamer, een kitchenette met broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, satelliet-tv, telefoon, een kluisje, badkamer, toilet en een balkon. Maximale bezzeting is 3 volwassenen.

appartementen type B ( ca. 47 m2 ) met extra aparte slaapkamer . De maximale bezetting is 4 volwassenen . Eenpersoonskamers zijn studios voor exclusief gebruik .



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Calisto Holiday Village Aparthotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203