Hotel Park Inn by Radisson Airport Afbeelding Hotel Park Inn by Radisson Airport
Hotel Park Inn by Radisson Airport ***
Bestemming: Kopenhagen - Kopenhagen

Hotel Park Inn by Radisson Airport

***

De kleine zeemeermin in het echt spotten. Proeven of het eten bij Noma echt zo goed is. Maar ook: genieten van de rust van Kopenhagen. Park Inn by Radisson is dan de 'stad to be'. Hier wandel je langs het Kastrup Fort, omgeven door water, in een mum van tijd naar het Amager Strandpark. Ontvlucht hier de stadsdrukte. Struin over het strand. En voel de wind door je haren strijken. Is het zeewater te koudNeem dan...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Hotel Park Inn by Radisson Airport

Kopenhagen, Kopenhagen.

De kleine zeemeermin in het echt spotten. Proeven of het eten bij Noma echt zo goed is. Maar ook: genieten van de rust van Kopenhagen. Park Inn by Radisson is dan de 'stad to be'. Hier wandel je langs het Kastrup Fort, omgeven door water, in een mum van tijd naar het Amager Strandpark. Ontvlucht hier de stadsdrukte. Struin over het strand. En voel de wind door je haren strijken. Is het zeewater te koudNeem dan een duik in het binnenzwembad of ontspan in de sauna. Pak na het ontspannen de metro op de hoek naar het centrum. Als je bij halte Christianshavn uitstapt, rijst het Deense parlement voor je op en waan je je even op de set van Borgen. Op naar de volgende highlight!

Verzorging

logies en ontbijt

Goed om te weten

Dit hotel is specifiek geselecteerd vanwege haar gunstige weekend tarieven. Voor verblijf van maandag t/m donderdag zijn er kamers beschikbaar op aanvraag.

Ligging

metrostation Femøren St. op ca. 250 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, gratis WiFi op de kamer, receptie en bagageruimte

Overige informatie

officiele classificatie: 3 sterren, onze classificatie: 3 sterren, totaal aantal kamers/ appartementen: 295, het hoofdgebouw heeft een lift en voltage: 220 volt

Restaurants/Bars

restaurant en bar

USPs

Relaxen in het binnenzwembad, Vlakbij Amager Strandpark, Gratis toegang sauna en fitness, Gelegen in een rustige buurt, Vijf minuten van de luchthaven en Metro stopt om de hoek

Zwembaden

binnenbad

Wellness

sauna

Wellness - Tegen betaling

solarium

Sport & Activiteiten

fitnessfaciliteiten



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Park Inn by Radisson Airport 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203