Kolding City Camp Afbeelding Kolding City Camp
Kolding City Camp
Bestemming: MIDDEN JUTLAND - KOLDING

Kolding City Camp


Deze moderne stadscamping ligt vlak bij het stadje Kolding, waar u gratis toegang heeft tot het subtropische zwemparadijs.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Deze moderne stadscamping ligt vlak bij het stadje Kolding, waar u gratis toegang heeft tot het subtropische zwemparadijs.

Ligging ca. 672 km van Utrecht ca. 3 km van het centrum ca. 5 km van het strand ca. 500 m van de dichtsbijzijnde supermarkt ca. 800 m van de bakkerij in Vonsild ca. 38 km van LEGOLAND® in Billund ca. 70 km van het prachtige Odense, een van de oudste steden van Denemarken

Faciliteiten receptie parkeerplaats (gratis)

Faciliteiten tegen betaling centrale wifi

Sport en Ontspanning in de omgeving: tennis (ca. 100 m; gratis gebruik van 4 openluchttennisbanen; materiaal te huur) waterpark SlotssøBadet met 7 zwembaden, apart kinderzwembad, tegenstroom, glijbanen, bubbelbad, stoombad en fitness (ca. 5 km; om de andere dag 1 gratis ticket via de receptie)

Kamers 30 chalets voorzien van wifi (tegen betaling), tv, zithoek en eethoek. Kitchenette met 4 elektrische kookplaten, oven, magnetron, koelkast, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. Verwarming. Overdekt terras met tuinmeubilair.

1-kamerchalet Campinghut max. 4 personen. Woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank en stapelbed. Badkamer met toilet. Douches en wasbakken in de openbare sanitaire gebouwen. 3e en 4e persoon t/m 16 jaar. 2-kamerchalet max. 5 personen:Woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank. Slaapkamer met 2-persoonsbed. Open slaapgedeelte op de etage met 2 slaapplaatsen voor kinderen t/m 16 jaar (bereikbaar via een steile trap). Badkamer met douche en toilet. 4e en 5e persoon t/m 16 jaar.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kolding City Camp 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203