BLAU Natura Park Beach Eco Resort en Spa Afbeelding BLAU Natura Park Beach Eco Resort en Spa
BLAU Natura Park Beach Eco Resort en Spa *****
Bestemming: Oostkust - Punta Cana

BLAU Natura Park Beach Eco Resort en Spa

*****

plane hotel transfer

Omgeven door kokospalmbomen, tussen het kilometerslange zandstrand Playa Bavaro aan de ene kant en een lagune aan de andere kant. Het romantische vissersdorp Cabeza de Toro ligt op loopafstand en is omgeven door het omliggende, met mangroven begroeide, natuurreservaat

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Natura Park Beach Eco Resort en Spa

Dominicaanse Republiek - Punta Cana - Punta Cana

Ekologisch gerund hotel

4 Restaurants en 6 bars

Gelegen in een groene oase

In een grote tropische tuin en tussen de Caribische zee en Bavaro lagune gelegen ekologisch gerund hotel met modern ingerichte kamers, diverse restaurants en bars en een groot aanbod aan sportieve faciliteiten.

Je verblijft hier op basis van all inclusive waarbij je de keuze hebt uit maar liefst 4 verschillende restaurants en 6 bars waar je je maaltijden kunt gebruiken en een drankje kunt drinken. Keus genoeg!

Het hotel ligt niet ver van de luchthaven en direct aan een prachtig prive-strand met in de achtertuin een groene oase en lagune.

Ligging

Omgeven door kokospalmbomen, tussen het kilometerslange zandstrand Playa Bavaro aan de ene kant en een lagune aan de andere kant. Het romantische vissersdorp Cabeza de Toro ligt op loopafstand en is omgeven door het omliggende, met mangroven begroeide, natuurreservaat. direct aan het fijne zandstrand ca. 1 km van restaurants en bars ca. 3 km van golfbaan ca. 15 km van het centrum ca. 20 km van de luchthaven van Punta Cana

Faciliteiten

Midden in de sprookjesachtige tuin van het resort ligt het uitgestrekte zwembadcomplex met swim-up bar, zonneterrassen en pool-/snackbar. Receptie, meerdere bars en restaurants, winkels en kapper. Verder een podium voor het avondprogramma. Dom. cat.: 5 sterren, 510 wooneenheden, 2/3 etages.

Faciliteiten - inbegrepen

510 kamers hoofdgebouw met 2 verdiepingen en diverse bijgebouwen met 3 verdiepingen disco tuin zonneterras zwembad met bubbelbad handdoeken, ligbedden en parasols aan zwembad en strand

Faciliteiten - tegen betaling

wifi minimarkt souveniershop winkeltjes kapper

Sport & ontspanning - inbegrepen

aerobics biljart boogschieten mountainbiken kayak tafeltennis tennis (verlichting ) fitness volleybal surfen duikinititatie in het zwembad (1 x per persoon per verblijf) internationale animatie overdag en s avonds o.a. dans lessen, spaanse lessen, live-muziek

Sport & Ontspanning - tegen betaling

wellnescenter met o.a. massage, bubbelbad en sauna catamaran zeilen duiken waterskien in de omgeving: golf (ca. 10 km), paardrijden (ca. 1 km)

Faciliteiten kinderen - inbegrepen

geintegreerd kinderbad speeltuin kidsclub 2 t/m 12 jaar

Faciliteiten kinderen - tegen betaling

babysitservice

Eten & Drinken

4 restaurants o.a. buffetrestaurant en 3 a-la-carterestaurants (grill, Italiaans, vis) 6 bars o.a. 2 beachbars, swim-up bar, lobbybar

Type all inclusive

All inclusive

All inclusive Eten & Drinken

Uitgebreid ontbijtbuffet, s middags en s avonds gevarieerd buffet met koude en warme gerechten in het hoofdrestaurant (met reservering s avonds in het a la carte restaurant mogelijk). Frisdrank en lokaal bier uit de minibar, nationale alcoholische en niet-alcoholische drankjes bij de maaltijden en 24 uur per dag aan de bars. ontbijt-, lunch- en dinerbuffet 1 x per week diner in elk a-la-carte restaurant (totaal 3x; met reservering) lokale (alcoholische) dranken en fruitsappen 10:00-01:00 snacks 24/7 minibar dagelijks bijgevuld met water, frisdrank en bier roomservice 7:30-22:00

All inclusive Sport & Ontspanning

aerobics biljart boogschieten mountainbiken kayak tafeltennis tennis (verlichting ) fitness volleybal surfen duikinititatie in het zwembad (1 x per persoon per verblijf) internationale animatie overdag en s avonds o.a. dans lessen, spaanse lessen, live-muziek

Kamer:

U verblijft in kamers met airco., tel., sat.-tv, minibar, huurkluisje, plafondventilator, bad/douche, wc, haardroger, balkon of terras, kamers zijn deels met zeezicht te boeken. airco tv minibar kluisje () wifi () bad of douche fohn balkon of terras max. 2 volw. + 2 kinderen t/m 12 jaar

Vluchtduur

ca. 12 uur (zonder eventuele tussenlanding)

Vluchtinformatie

Vluchten meerdere dagen per week vanaf Amsterdam met een overstap in Frankfurt naar de luchthaven van Punta Cana met Condor:

maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag De overstaptijd voor Punta Cana in Frankfurt bedraagt tussen de 80 minuten en 3 uur. Het stuk Amsterdam - Frankfurt en v.v. wordt uitgevoerd door Lufthansa.

Vluchten meerdere dagen per week vanaf Amsterdam met een overstap in Parijs naar de luchthaven van Punta Cana met KLM/Air France:

woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag De overstaptijd voor Punta Cana in Parijs bedraagt tussen de 1,5 en 5 uur.

Doorgaans vertrekt je vlucht in de ochtend of de middag. Je arriveert, door het tijdsverschil, dezelfde dag (aan het eind van de middag of aan het begin van de avond) in Punta Cana. Je vliegt meestal aan het begin van de avond terug, om de volgende dag weer in Duitsland/Nederland aan te komen. Op de heen- en/of terugweg kan een tussenlanding gemaakt worden.

Bovenstaande informatie is aan veranderingen onderhevig. Gedurende het seizoen kunnen zich wijzigingen (ook toevoegingen) in luchtvaartmaatschappijen, vluchtdagen en vertrek luchthavens voordoen. De opties die het systeem geeft zijn de juiste.

Bustransfer

ca. 45 minuten

Reisdocumenten

Nederlandse staatsburgers dienen in het bezit te zijn van een geldig paspoort. Bij aankomst op de Dominicaanse Republiek dien je op de luchthaven een toeristenkaart aan te schaffen. Deze kost ca. $ 10,- p.p.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

BLAU Natura Park Beach Eco Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203